• Nedavno
EMTEK Freestone aparat Povucite urbane moderne kolekcije, 18 inča, boja: saten nikl, model: 87002

EMTEK Freestone aparat Povucite urbane moderne kolekcije, 18 inča, boja: saten nikl, model: 87002

Zahvalnost:
KM 6.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

EMTEK-ov aparat povlači iz urbane moderne kolekcije dobro se uklapa u drugi ormar povlači iz mesinga moderne kolekcije. Jedinstveni, ali jednostavni dizajni sa stilom i šarmom. Trutna vijka : Povucite vijke kroz vrata. Paket uključuje sav hardver potreban za ugradnju. Ove povlačenje mogu se montirati na unutrašnjost drveta, metala i fiberglasa i vanjska vrata debljine do 1 do 3/4 inča. EMTEK je dio Assa Abloy, globalnog lidera u rješenjima za otvaranje vrata. EMTEK-ov aparat povlači iz urbane moderne kolekcije dobro se uklapa u drugi ormar povlači iz mesinga moderne kolekcije. Jedinstveni, ali jednostavni dizajni sa stilom i šarmom. Trutna vijka : Povucite vijke kroz vrata. Paket uključuje sav hardver potreban za ugradnju. Ove povlačenje mogu se montirati na unutrašnjost drveta, metala i fiberglasa i vanjska vrata debljine do 1 do 3/4 inča. EMTEK je dio Assa Abloy, globalnog lidera u rješenjima za otvaranje vrata. Emtek je poznat po dugotrajnom kvalitetu čvrstih mesinganskih hardverskih proizvoda u SAD-u već duže decenije. EMTEK je dio Assa Abloy, globalnog lidera u rješenjima za otvaranje vrata, posvećena pomoći vašem osobnom stilu životu. Hardver za vrata više je od načina za otvaranje, zatvaranje i osigurati prostor; To je sastavni dio tema dizajna sobe. Hardver za vrata treba da napravi izjavu, - Vaša izjava! Emtek je tu da odgovara svim vašim hardverskim stilovima od tradicionalnog za savremene, prelazne ili rustikalne. Sljedeća stavka dio je urbane modernog kolekcije kabineta, savršen izbor za vaš savremeni dom s jedinstvenim, ali jednostavnim dizajnom za uređenje vašeg doma stilom i šarmom. Specifikacije : 87001 Freestone aparat Povucite 18 "EMTEK savremene kolekcije. Trutna vijka : Povucite vijke kroz vrata. Materijal : mesing. Boja : saten nikl (US15). Dimenzije : Ukupna dužina : 20 "(508 mm). Centar za sredinu Dužina : 18" (457mm). Širina ručke za povlačenje : 11/16 "(17 mm) kvadrat. Ukupna projekcija : 2" (51mm). Osnovni prečnik : 1 "(25.4mm). Paket uključuje : 2 navoja. 2 ukrasne kape. 2 adapter za navoj za 1/4-20 nit. 2 x 1/4-20 vijke za glavu, 1" dugačak. 2 x adapteri za navoj za 10-32 nit. 2 x 10-32 ravni vijci za glavu, 1 "dugačak. 2 x 10-32 vijke s ravnim glavom, 2" dugačak. Emtek's Freestone povlačenje može se montirati na unutrašnjost drveta, metala i fiberglasa i vanjska vrata debljine do 1 do 3/4 inča.

Više detalja

Izbor kupaca

GeeSastis 10 kom.

KM 3.33

Ručka dužina povlačenja : 3 "; širina : 0,8"; Rupa do rupe : 2,5 " Visoka kvaliteta : sa izvrsnom izradom, geesionals ormar izvlačenja napravljeni su od zgušnjavanja i čvrstog željez

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.