• Nedavno
Berroco Wizard Merino Mješavina Zdepaste Pređe

Berroco Wizard Merino Mješavina Zdepaste Pređe

Zahvalnost:
KM 2.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Sadržaj Vlakana : 85% Ekstrafina Merino Vuna Za Super Pranje, 15% Najlon. Težina : 100 g / 3.5 oz, dužina : 240 m / 262 metara. Težina Pređe : 5-Glomazna/Krupna. Igle : 10-10, 5 US / 6,0-6,5 mm, mjerač : 14-16 st x 20-23 reda = 4" / 10 cm. * Odricanje od odgovornosti : ne prihvatamo odstupanja u nijansi pređe kao predmet za potraživanja. Skoro svako drugačije vidi i opisuje boje. Boje su imenovane od strane proizvođača, a ne od nas. Naše slike su što tačnije. Imajte na umu : uzorci boje pređe su različito prikazani na osnovu vašeg monitora. Najbolji način da budete sigurni da ćete pronaći željenu boju je da posjetite lokalnu trgovinu pređe. Bold happy boje teku kroz ovu krupnu pređu koja je toliko lagana da se osjeća bestežinsko. Magija dolazi iz lančane konstrukcije ove mješavine 85% Superprane Ekstrafine Merino vune, 15% najlona.

Više detalja

Izbor kupaca

Caron Akvareli-Jedva Plavi

KM 2.48

Boja # 256, Jedva Plava Ručno obojeni Pima pamuk od 3 niti sa istom svestranošću kao i perzijska vuna Za igla koristiti jedan sloj na 18 posjeta, dva plies na 13 računati platnu Upotrije

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.