• Nedavno
4kom 1p prenaponski zaštitni uređaj, narandžasti uređaj za montažu DIN šine SPD House Arrester Protector za AC 420V RMU1-C20 / 40 / 60

4kom 1p prenaponski zaštitni uređaj, narandžasti uređaj za montažu DIN šine SPD House Arrester Protector za AC 420V RMU1-C20 / 40

Zahvalnost:
KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Montiranje na DIN šinu : zaštita od prenapona usvaja metodu montiranja DIN šine, sa modularnim dizajnom, stabilna je i pouzdana. Usvojite dizajn kopče protiv krekiranja, jednostavno i praktično ožičenje, veoma pogodno za kućnu upotrebu. Sa vidljivim prozorom : zaštitni uređaj od prenapona ima vidljiv prozor sa crvenim i zelenim indikatorima za lako gledanje uključenog i isključenog napajanja. Napravljen od PC materijala : zaštitni omotač je napravljen od PC materijala, sa visokom čvrstoćom i usporivačem plamena, sigurnijim za rad. Odvojivi dizajn : zaštitnik od prenapona se može rastaviti i sastaviti, ima stabilne performanse i lako se uključuje i isključuje. Usluga nakon prodaje : Obećavamo da pružamo jednogodišnju besplatnu zamjenu i 180 dana besplatnu uslugu povratka. Ako se nešto dogodilo u vezi sa proizvodom, slobodno nas kontaktirajte u bilo koje vrijeme, mi ćemo uvijek biti tu za vas. Specifikacija : vrsta artikla : uređaj za zaštitu od prenapona Materijal proizvoda : Pcproizvod Model : RMU1-C60 / C20 / C40maksimalni napon : AC 420vvoltage stepen zaštite : 1.5/1.8/2.0 k VLevel : 1pmounting način : DIN rail mountingmaksimalna struja pražnjenja : 20k A/40ka/60kanominalna struja pražnjenja : 10ka / 20k A / 30kapackage lista : 4 x prenaponski zaštitni uređaj napomena : za električno održavanje i instalaciju, obavezno osigurajte da operater ima kvalifikacije za električni rad i poduzmite potrebne zaštitne mjere kao što su isključenje i izolacija.

Više detalja

Item Type:
Surge Protective Device
Product Material:
PC
Product Model:
RMU1-C60/C20/C40
Maximum Voltage:
AC 420V
Voltage Protection Level:
1.5/1.8/2.0kV
Level:
1P
Mounting Method:
Din rail mounting
Maximum Discharge Current:
20kA/40kA/60kA
Nominal Discharge Current:
10kA/20kA/30kA
Package List:
4 x Surge Protective Device:
Note:
For electrical maintenance and installation, be sure to ensure that the operator has electrical work qualifications, and take necessary protective measures such as power off and insulation.:

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.