• Nedavno
Zaštitni uređaj za prenaponski prenapona, 305V prenaponski zaštitnik izolirani terminalski blok siguran za korištenje PC školjke za dom

Zaštitni uređaj za prenaponski prenapona, 305V prenaponski zaštitnik izolirani terminalski blok siguran za korištenje PC školjke za

Zahvalnost:
KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Prozor indikatora : Prozor indikacija radnog statusa, može efikasno odgovoriti na radni status, zeleno ukazuje na normalno, crveno ukazuje na grešku. PC školjka : PC računar za zaštitu od prenapona je otporan na vatru i koroziju, a njegov utikač u dizajnu podržava rad vruće žice za jednostavnu upotrebu. PC školjka : PC računar za zaštitu od prenapona je otporan na vatru i koroziju, a njegov utikač u dizajnu podržava rad vruće žice za jednostavnu upotrebu. Jednostavna instalacija : Zaštitnik od prenapona je montiran i vrlo jednostavan, tako da lako možete dovršiti korake instalacije. Prozor indikatora : Prozor indikacija radnog statusa, može efikasno reagirati na radni status, zeleno ukazuje na normalno, crveno ukazuje na grešku. Brzi odgovor : Kada se u sustavu pojavi prenapona od prenapona, zaštitnik se odmah brzo uključuje unutar nanosekundi i usmjerava prenapona od prenapona na zemlju. Brzi odgovor : Kada se u sustavu pojavi prenapona od prenapona, zaštitnik se odmah brzo uključuje unutar nanosekundi i usmjerava prenapona od prenapona na Zemlju. Brzi odgovor : Kada se u sustavu pojavi prenapona od prenapona, zaštitnik se odmah brzo uključuje unutar nanosekundi i usmjerava prenapona od prenapona na zemlju. Zaštitnik od prenapona kuće : Sprečite pretjerane šokove do kućne mreže, izolirane terminalne blokove, pouzdanije, sigurnije, brzo vrijeme odziva i visok nosivost.

Više detalja

Item Type:
House Surge Protective Device
Material:
PC
Color:
White
Maximum Discharge Current (Imax):
150KA
Nominal Discharge Current (In):
100KA
Protection Level (up):
2.7KV
Maximum Continuous Operating Voltage (uc):
385V
Protection Level:
IP20
Response Time:
≤25ns
Maximum Wire Diameter:
35 hard wire or multi-strand wire (mm²)
Recommended Wire Connections:
4-25 (mm²)
Installation:
35mm electrical rail mounting
Ambient Temperature:
-40℃-80℃
Main Structure and Working Principle:
Under normal circumstances, the protector is in a high resistance state, when the power grid due to lightning strikes or other reasons out of the reason surge overvoltage, the protector will be immediately in the nanosecond time quickly on, the voltage overvoltage into the earth, thus protecting the power equipment on the grid. When the surge voltage through the protector, and disappears after the protector revert to a high resistance state, so as not to affect the normal operation of the grid.
Package List:
1 x House Surge Protective Device :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.