• Nedavno
ANDAZ Press Stone brojevi 1-20, zlatni sjajni print, 4x6-inčni jednostrani znak kartona, crni, 1 set

ANDAZ Press Stone brojevi 1-20, zlatni sjajni print, 4x6-inčni jednostrani znak kartona, crni, 1 set

Zahvalnost:
KM 9.99

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Uključuje : 20 brojeva tablice, koje je dizajnirao Andaz Press. Nije stvarno sjaj. Narudžba uključuje 5 perforiranih kartonskih listova, sa 4 stola brojeva, za ukupno 20 brojeva tablice. Lako odvojite brojeve tablice iz papira Card Stock. Brojčana kartica Veličina kartice : 4-inčni širok x 6-inčni. Nekretnine : Nije stvarno sjaj. Mat finiš. Jednokrevetni, tiskani na visokokvalitetnom kartonu kartona, sa živim bojama. Stvarna boja proizvoda može se malo razlikovati zbog razlika u postavkama monitora. Stavite na mini tablicu ili držač broja tablice kao dio elegantnog postavke mjesta. Upotreba sa ugostiteljskim stanicama, desertnim tablicama ili švedskim stanicama. Kombinujte s ostalim popularnim Andazom Press predmeti, poput stranačkih znakova, Hershey-ove naljepnice poljubaca, kolači za kolače i još mnogo toga!. Andar Press. Originalni dizajn od ANDAZ-a Pritisnite. Sva prava zadržana. Dostava ravne cijene : Napunite svoju košaricu sa And AZ Pritisnite stavke i platite jednu malu brzinu isporuke. Dostupna je i ubrzana i dvodnevna dostava! Svi narudžbi isporučuju se u roku od 1-2 radna dana od Kalifornije. ANDAZ Press je premijerni dizajner i proizvođač Custom Party Decor i personalizirani pokloni. Andar Press proizvodi se uvijek izrađuju s najkvalitetnijim papirom, materijalima i mastilama.

Više detalja

Izbor kupaca

Dan igre Sportski narukvicu

KM 3.90

Duks / ručni ručni ručni sa igarskim planom Decartmen Vremenski protok za dugu upotrebu Eliminira pritisak pamćenja ključnih reprodukcija ili formacija 3 "x 5" kartica se uklapa u pro

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.