• Nedavno
Filect kabel za kabel PG7 2 rupe vodootporni najlonski spoj Podesivi bravač za 1,2-3 DIA žica 1kom

Filect kabel za kabel PG7 2 rupe vodootporni najlonski spoj Podesivi bravač za 1,2-3 DIA žica 1kom

Zahvalnost:
KM 3.54

Količina robe
Dostupno na zahtjev

[Parametar] - Raspon konektora bajoneta : 1,2-3 mm; Promjer navoja : 12,5 mm / 0,49 "; Dužina navoja : 8,5 mm / 0,33"; Model : PG7 A-H2-03; Broj rupa : 2. [Materijal] - Napravljen od najlonskog materijala, dokaz za prašinu i neće se lako uništiti u oštrim okruženjima. [Featurel] - Visokokvalitetni kablovski komplet za kabel, primijenjen na pričvršćivanje kabla, vodootporan dizajn. Kabel se može umetnuti putem direktno, a zatim se lako zategnite. Nema potrebe za demontaže. [Porozni] - Ovaj kablovski konektor ima poroznu funkciju koja može povezati više kablova zajedno, što može učiniti vaš rad i život prikladnijim. [Aplikacija] - Kabelska žlijezda primjenjuje se na upravljačke okvire za upravljanje, distributivne ploče, električne uređaje, mašine itd. Izrađene od najlonskog materijala, otpornosti na prašinu i neće se lako uništiti u oštrim okruženjima. Visokokvalitetni komplet kabela za kabel, primenjen na pričvršćivanje kabla, vodootporan dizajn. Kabel se može umetnuti putem direktno, a zatim se lako zategnite. Nema potrebe za demontaže. Kablovska žlijezda primjenjuje se na upravljačke okvire za upravljanje, distributivne ploče, električne uređaje, mašine itd.

Više detalja

Izbor kupaca

Klip za muške grebene

KM 2.33

Aluminijumska obloga Nema zatvaranja Mokro obrišite čist Visina 2,0 inča (5 cm) x širina 3,3 inča (8,5 cm) x dubina 0,2 Težina : 2,1 oz (60 aluminijska obloga Bez zatvaranja Visina 2,0

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.