• Nedavno
Silikong silikonske šolje za malu decu + Silikonski Set viljuški i kašika za bebe

Silikong silikonske šolje za malu decu + Silikonski Set viljuški i kašika za bebe

Zahvalnost:
KM 1.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Posebno dizajniran za čvrstu ishranu prve faze počevši od 6 mjeseci i više. Imaju dve ručke koje se lako drže beba se lako može uhvatiti. Idealno za početak vašeg djeteta na čvrstoj hrani, hranljivim tečnostima i još mnogo toga. Moderan, dobro dizajniran i jednostavan za upotrebu. Sef za suđe i mikrovalnu pećnicu-Super lako se održava čistim i sanitarnim. Nije potrebna posebna briga. Oni su pametno dizajnirani da izdrže vrlo širok raspon temperatura od smrzavanja 40 ispod nule do vrućih 425 stepeni. Debeli i nelomljivi, ali lagani. Koristiti bez brige za zabavu puta hranjenje mjesec za mjesec. Super pogodno-za vaš užurbani život. Ovo možete staviti u frižider ili zamrzivač. Zatim zagrijte u mikrovalnoj pećnici. Postavite u mašinu za pranje sudova nakon upotrebe. Napravljen od sigurnog silikona bez BPA, materijala po izboru za profesionalno posuđe. Ovo su bezbedne za hranu za bebe i malu decu. 100% silikon za hranu - kada je u pitanju kvalitet, ne pravimo izuzetke-koristimo samo najkvalitetnije netoksične materijale. Svi Silikongovi proizvodi su bez BPA, PVC-a, ftalata i olova kako bi se osigurala sigurnost vaše bebe. 100% kupovina bez rizika-zadovoljstvo naših klijenata činimo našim glavnim prioritetom. Zato koristimo najkvalitetniji silikon zajedno sa dizajnom prilagođenim korisniku i moćnom usisnom čašom kako bismo vam pružili zalihe za ishranu male djece koje ostaju na mjestu i udobne su za korištenje! Uvjereni smo da će se vama i vašoj bebi svidjeti. Nudimo 30-dnevnu garanciju zadovoljstva korisnika Tako da danas možete naručiti s povjerenjem.

Više detalja

Izbor kupaca

Dan igre Sportski narukvicu

KM 3.90

Duks / ručni ručni ručni sa igarskim planom Decartmen Vremenski protok za dugu upotrebu Eliminira pritisak pamćenja ključnih reprodukcija ili formacija 3 "x 5" kartica se uklapa u pro

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.