• Nedavno
Silscvtt magl Siva vozača bočni poklopac sjedala i zamjena jastuka za spužvu za 2002-2005 RAM SLT ST 1500 2500

Silscvtt magl Siva vozača bočni poklopac sjedala i zamjena jastuka za spužvu za 2002-2005 RAM SLT ST 1500 2500

Zahvalnost:
KM 62.49

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Zamjena za 2002-2005 RAM SLT ST 1500 2500. Izrađen od visokokvalitetne gustom pjene i tkanine za dugotrajne popravke. Ovaj jastuk za jastuk sjedala dizajniran je za uklapanje izgleda i funkcije originalnog sigurnosnog jastučića na navedenim vozilima. Jednostavna instalacija, samo uklonite stari poklopac sjedala, a zatim instalirajte novi poklopac. Snažna krpa pomaže u sprečavanju prljavštine, nošenja, ogrebotina i udubljenja. Zamjena za 2002-2005 RAM SLT ST 1500 2500. Izrađen od visokokvalitetne gustom pjene i tkanine za dugotrajne popravke. Ovaj jastuk za jastuk sjedala dizajniran je za uklapanje izgleda i funkcije originalnog sigurnosnog jastučića na navedenim vozilima. Jednostavna instalacija, samo uklonite stari poklopac sjedala, a zatim instalirajte novi poklopac. Snažna krpa pomaže u sprečavanju prljavštine, nošenja, ogrebotina i udubljenja. Fitment : Zamena za 2002-2005 RAM SLT ST 1500 2500 Feature : bočni vozač Sidematerijal : platno : magla sivacloth ima dobru propusnost zraka, meko i udoban materijal, a lako se pobrinuti za odličnu krpu s izvrsnim ubodom Za luksuzno iskustvo i visoku trajnost : Zbog faktora kao što su ugao fotoaparata i svjetlost, može postojati boja u boji, koja će biti podložna stvarnim modelom automobila u proizvođaču za rezanje izgledaju ubode (za klizanje) i nalaze se na stražnjim uglovima gdje Na stražnjoj strani zadnje stranice na donji sigurnosni licitosti niste sigurni u boju, možete nas kontaktirati e-poštom, zahvaljujući Youpackageu uključuje : 1 x vozački krov sjedalo za stražnju pokrov1 x jastuk za sjedalo vozača.

Više detalja

Izbor kupaca

Ugagaf 5 kom.

KM 3.33

Uredni i čisti : Ovo je kopča sa kablom uređaja posebno dizajniran da riješi nered žica u domaćinstvu, što vam omogućava lako zamotati žice jednom rukom, a sve žice za kuhinju bit

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.