• Nedavno
Ugagaf 5 kom.

Ugagaf 5 kom.

Zahvalnost:
KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Uredni i čisti : Ovo je kopča sa kablom uređaja posebno dizajniran da riješi nered žica u domaćinstvu, što vam omogućava lako zamotati žice jednom rukom, a sve žice za kuhinju bit će u redu. Visokokvalitetni materijal : Naš električni žičani organizator izrađen je od visokokvalitetnog silikona, koji je izdržljiv, a zalijepljenje usvaja ojačanu verziju ne-markiranja dvostranog snažnog ljepila, što je čvršće zalijepljeno. Jednostavno postavljanje : Prije pričvršćivanja organizatora kuhinjske linije, očistite i osušite površinu trljaćim alkoholom kako biste uklonili svaku mast ili bilo šta što bi ga moglo spriječiti da se izliječi dugoročno, skine vanjski 3 M traku, nanesete i lagano pritisnite i pritisnite lagano. Višenamjenski : Organizator uređaja Izvrsno za razne kućne aparate, poput mješalica za štand, zračni frizeri, instant saksiji, aparat za kavu, štednjaci za kafu, električne komore, soike, i još mnogo toga. Savršen poklon : pokažite zahvalnost i ljubav po brizi ovog organizatora kabela uređaja na svoju majku, djevojku, ženu ili svakoga kome treba da kuha u kuhinji često!

Više detalja

Izbor kupaca

Klip za muške grebene

KM 2.33

Aluminijumska obloga Nema zatvaranja Mokro obrišite čist Visina 2,0 inča (5 cm) x širina 3,3 inča (8,5 cm) x dubina 0,2 Težina : 2,1 oz (60 aluminijska obloga Bez zatvaranja Visina 2,0

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.