• Nedavno
QDPS Otvoreni protok - 1 t

QDPS Otvoreni protok - 1 t

Zahvalnost:
KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Uštedite do 60% vode, hranjivih sastojaka i vremena!. Nema ljepila, teflonske trake ili zavojne navoje. Izdvaja se u sekundi. Eliminira začepljenje. Minimalno čišćenje. Uštedite do 60% vode, hranjivih sastojaka i vremena!. Nema ljepila, teflonske trake ili zavojne navoje. Izdvaja se u sekundi. Eliminira začepljenje. Minimalno čišćenje. 8 izlaznog razvodnika koji pruža vodu i hranjive sastojke na vaše biljke pritiskom po vašem izboru. Floorfleksni razdjelni sistem treba da sastavi i / ili se razdvajaju, nijedan od naših dijelova ne treba ljepilo ili navoje tokom montaže. Ova sklopljena jedinica uključuje naše nove individualne proizvode : flora ugradnja cijevi (t ili lakat u 1 ili 3/4 "), ventil za floru, brzi prekid i otvoreni mjehur.

Više detalja

Izbor kupaca

Alarm.com pametni termostat

KM 0.33

Daljinski pristup i kontrola Prilagođeni rasporedi Upozorenja o kritičnoj temperaturi i automatizacija GEO usluga Daljinski pristup i kontrola Prilagođeni rasporedi Upozorenja o kritično

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.