• Nedavno
Trening Mannequin Head, Tettoo Manequin obuke za trenje za trepavice, 5D tetovaža Perse Trajni šminka Microblading obrva trening za usne Silikonska lažna koža)

Trening Mannequin Head, Tettoo Manequin obuke za trenje za trepavice, 5D tetovaža Perse Trajni šminka Microblading obrva trening za

Zahvalnost:
KM 2.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Stanje : 100% potpuno novo. Silikonski materijal je mekan i fleksibilan, koji ima teksturu slične ljudskom jeziku, tako da možete naučiti da radite visokokvalitetnu tetovažu bez vježbanja na pravoj koži, koja je sigurna i zgodna. Ova koža za tetovažu dizajnirana je za početnike ili tetovaže tetovaže da radi obrva, praksa usne. A mrlje su vrlo lako ukloniti, čistiti i uštedjeti vrijeme. Realistična simulacija površinske konzistencije i ljudske kože, što je odlično za vježbanje za vas i poboljšanje vaših vještina na udoban i siguran način. Realistična simulacija površinske konzistencije i ljudske kože, što je odlično za vježbanje za vas i poboljšanje vaših vještina na udoban i siguran način. Materijal : silikon. Nakon slikanja ili nadoknade, možete koristiti toplu vodu.

Više detalja

Condition:
100% Brand New Item Type

Izbor kupaca

JJKUN 5 kom.

KM 2.67

Nakon 2030 sekundi, lagano uklonite stražnji papir Da biste izrazili svoju ličnost i jedinstvenu iz pojave lažnih privremenih tetovaža za patchwork rukav Dugotrajne prekrasne temp temp t

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.