• Nedavno
Umjetničke naljepnice Karoserijski privremeni dodaci Muška Boja kose tamno

Umjetničke naljepnice Karoserijski privremeni dodaci Muška Boja kose tamno

Zahvalnost:
KM 0.81

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Operite položaj tijela koje želite da zabije ovog privremenog. 1sheet Tatto Sticke. Privremena naljepnica. Otkriti ga i završiti tetovažu. Veličina lista : 105 * 60mm. Operite položaj tijela koje želite da zabije ovog privremenog. 1sheet Tatto Sticke. Privremena naljepnica. Otkriti ga i završiti tetovažu. Veličina lista : 105 * 60mm. Umjetničke naljepnice Privremeni dodaci Muškarci Boja kose Dark Sheet Veličina : 105 * 60m Mumbover Traka ovog privremenog. Detaljna strana naljepnice s uzorkom na tvoju kožu.prište : obično traje 3-5 dana (i otporan na 3-5 dana) ) Operite položaj tijela koje želite da zalijepite. Ovu mokri krpu ili nešto mokro da biste pritisnuli naljepnicu. Ako ne budete uzorak, ako ne i uzorak, ako ne i uzorak, ako ne i uzorak, ako ne i ne postavite naljepnicu. Korak 4. Naljepnica.

Više detalja

Izbor kupaca

Giraffe Collection

KM 6.50

Materijal; Vinil (ljepilo i sjaj koji nisu isporučeni) Slike i veličine mogu se podesiti i mijenjati, pošaljite nam epoštu koja nam omogućuju da znamo vaše zahtjeve...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.