• Nedavno
JRDHGRK 150 inčni projektor zaslon Clot HD sklopivi ekran za propise projekcije za projekciju za kućno bioskop

JRDHGRK 150 inčni projektor zaslon Clot HD sklopivi ekran za propise projekcije za projekciju za kućno bioskop

Zahvalnost:
KM 39.30

Količina robe
Dostupno na zahtjev

60/72/84/100/120 / 150-inčnim visokim rezolucijom 16 : 9 Odličan filmski ekran, izrađen od prirodne poliesterske vlakne.60 / 72/84/100/120 / 150-inčni visoki rekviluj 16 : 9 Odličan filmski ekran, izrađen od prirodnog Poliesterni vlakno. Nikada ne propustite naš visokokvalitetni ekran projektora, bit će najbolji prijatelj vašeg projektora i započnite novi način zabave.Nikada ne propustite naš ekran visokokvalitetnog projektora, bit će najbolji prijatelj vašeg projektora i započnite novi način zabave. Nikad ne propustite naša visoko- Ekran kvalitetnog projektora, to će biti najbolji prijatelj vašeg projektora i započnite novi način zabave. Zbog razlike između različitih monitora, možda ne odražava stvarnu boju predmeta. Samo gasite u zatvorenom ili na otvorenom, pozovite svoju porodicu ili prijatelje i podijelite sretno vrijeme jedno s drugim. Uvijek ćete vjerovati da će takav mali paket postati projekcijski ekran, lagana težina i jednostavna za nošenje, možete ga savijati u malu veličinu, a zatim ga uzmi sa sobom! Samo ga držite u zatvorenom ili na otvorenom, pozovite ga u zatvorenom Porodica ili prijatelji i podijelite srećno vrijeme jedno s drugim. Ekran filma projektora je svjetliji od većine drugih projekcijskih ekrana, a glatka površina poboljšava sliku. Zaslon je pogodan za unutarnju i vanjsku upotrebu. Zaslon filma projektora je svjetliji od većine drugih projekcijskih ekrana, a glatka površina poboljšava sliku. Vi ćete always believe that such a small package will become a projection screen, light weight and easy to carry, you can fold it into a small size, and then take it with you!.Super Jednostavno za instaliranje ekrana projektora, moći ćete ga otvoriti zaslon i instalirati je za nekoliko minuta, možete ga koristiti za nekoliko minuta ( Držite na zidu. Just hang it indoors or outdoors, invite your family or friends, i podijelite srećno vrijeme jedno s drugim. Ekran je pogodan za unutrašnju i vanjsku upotrebu. Materijal : poliesterska fibermana boja : Whiteformat : 16 : 9 HDSIZE : 150 inča. 60/72/84/100/120 / 150-inčni visoki rezolucija 16 : 9 Odličan filmski ekran, izrađen od prirodne poliesterne vlakne. Molimo vas da se u slikama bude u slici. Projektografski film je svjetliji od većine drugih projekcijskih ekrana, a glatka površina poboljšava sliku. Super Lako za instaliranje ekrana projektora, moći ćete isprazniti ekran i instalirati ga za nekoliko minuta, možete koristiti kuku (objesiti na zid. Garantujemo da je stil isti kao što je prikazano na slikama.

Više detalja

Material:
polyester fiber
Main color:
white
Format:
16
Size:
150 inches
Support:
160 degree viewing angle
Package Included:
1X Pack hook,:
1X projector screen:
Package Included:
1x projection screen:
Notes:
1. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee the style is the same as shown in the pictures.:
2. Please allow slight dimension difference due to different manual measurement. :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.