• Nedavno
60-100 inča 16: 9 HD ekran projektora, 3D filmski prijenosni ekran projektora zid zida zida za ciklus bijelog projektora zaslone za projektor za projektor

60-100 inča 16: 9 HD ekran projektora, 3D filmski prijenosni ekran projektora zid zida zida za ciklus bijelog projektora zaslone za

Zahvalnost:
KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Specifikacija : materijal : platna boja : bijeli tip : 60in, 84in, 100in (opcionalno) veličina : cca. Pogodno za kampovanje na otvorenom, vanjskim filmovima itd. 【Clear Slika】 Ekran projektora podržava 2 D, 3 D, 1080p HD i 4 K sliku visoke rezolucije. Visokokvalitetni materijali : izrađen od visokokvalitetnih materijala sa visokom reprodukcijom boja, što vam može omogućiti uživanje u prekrasnom vizuelnom iskustvu. Ultra-Clear Slika : Podrška 2 D, 3 D, 1080p HD i 4 K ultra-visoke slike. To je pristupačno i zgodno rješenje za vaše projekcijsko okruženje. Može se primijeniti na filmski pozorišni film, trening u učionici, prezentaciju konferencijskog sala, javni prikaz itd. Paket dolazi sa 6 kuka za jednostavnu instalaciju. 【Prijenosni iz zatvorenog na otvorenom】 Ovaj projekcijski ekran je lagan i sklopiv, jednostavan za nošenje i instaliranje. Difuzova je projicirano jednolično, a savršeno ćete imati vizualni užitak sa optimalnom slikom i reprodukcijom boja. Molimo odaberite svoju idealnu veličinu koju želite prije kupovine. 【Prijenosni iz zatvorenog na otvorenom】 Ovaj projekcijski ekran je lagan i sklopiv, jednostavan za nošenje i instaliranje. Prijenosni : Dizajn bez droga i sklopivi. 【Premium materijal】 Ekran projektora 16 : 9 izrađen je od premium kvalitetnih materijala sa visokom reprodukcijom boja, što vam može omogućiti divno Vizuelno iskustvo. 【Široka aplikacija】 Ekran projektora Difundira projicira se u jednolično, a neće povrijediti vaše oči. Difuzova je projicirana u jednolično, a neće povrijediti vaše oči. Molimo odaberite svoju idealnu veličinu koju želite prije kupovine. 195-400 G Lista paketa : 1 * Zaslon projekcije 6 * Kuka Napomena : Imajte na umu da će novi tip i stari tip ovog proizvoda biti poslani nasumično i osigurati da nećete smetnuti prije narudžbe. To je pristupačno i zgodno rješenje za vaše projekcijsko okruženje. 【Clear Slika】 Ekran projektora podržava 2 D, 3 D, 1080p HD i 4 K sliku visoke rezolucije. Pogodno za kampiranje na otvorenom, vanjske filmove itd.

Više detalja

Material:
Cloth
Color:
White
Type:
60in, 84in, 100in (Optional)
Size:
 60in
84in100in:
Weight:
approx. 195-400g
Package list:
1 * Projection Screen:
6 * Hook:
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.