• Nedavno
Puma Muška avional zimska cipela za trčanje

Puma Muška avional zimska cipela za trčanje

Zahvalnost:
KM 22.48

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Tkanina. Gumeni potplat. DWR završni i reflektivnost za trčanje u elementima. DWR Finish i reflektivnost Zadržite vas zaštićenim od elemenata i vidljivi sa svih strana. Trčanje stila i poništava profoamlite - Light & Responzivna zonirana guma - vuča Aviator smanjuje izravno iz uvećanja Nitro, nudeći komforne elemente koji su rijetki u ovom prostoru.? ? Na 80 eura, inženjerska mreža je veliki pobednik, posebno u kombinaciji sa punim performansama, a nudi profonit. Clastung kombinira sa čvrstim vansolama biomehanika, uključujući raspadanu petu, a linija za razdvajanje na središtu, da daju dugotrajne visoke krajnje performanse. ? ? Aviator nudi performanse izvedja puma tekuće cipele po odličnoj vrijednosti. Povezivanje do ponovnog pokretanja, svježi oblikovanje kombinira se s velikim pogodnim za odličnu vožnju! ? RRP : 80 € Distribucija ključa : DC2 Datum izlaska : 2021 septembar.

Više detalja

Izbor kupaca

TRIUMPH ISO 4 Trkačka cipela

KM 50.36

Sintetičkomreže Uvezeno Gumeni potplat Osovina mjeri otprilike nisko vrh od luka Potpuna dužina EVEUN midsole za poboljšani povrat energije i kontinuirano jastuk u cijeloj pokretu EVERUN

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.