• Nedavno
Asics ženski gel-kajano 27 mreža za trčanje cipela

Asics ženski gel-kajano 27 mreža za trčanje cipela

Zahvalnost:
KM 1.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Midsole također integrira svemirsku trostruku tehnologiju koja pruža stabilnost i smanjuje ukupnu težinu kako bi se pomoglo promociji glatkih prijelaza iz podnožja u toe. Sustav podrške duemax - sistem za dvostruku gustinu postavljen na poboljšanje podrške i stabilnosti, sportov koji se nalazi posebno. Gel-Kayano 27 MK model je odličan izbor za konkurentne i nekompektivne trkače koji traže svakodnevni trener koji kombinira udobnost uz podršku. Sintetičko-mreže. Da bismo pomogli ovom prirodnom zahtjevu, ugrađujemo dinamičnu duomax tehnologiju kako bismo podržali nogu i povećali stabilnost za trkače čija stopala se prevrću prema unutra (prekomjerno prestroj). Gornja je izgrađena redizajniranim mrežastim pletivom dok je jedini fleksibilniji kako bi se pomoglo promociji prirodnijeg rola kroz ciklus hodanja. Ovaj efekat započinje u peti s dodanim Flex utorom koji pomažu u izoliranju početnog utjecaja na silu mekšu i glatkiju osjećaj na udarcu stopala. I na kraju, veliki dio reflektiranog materijala u stražnjem pasu pomaže da se trkači vidljivi prilikom pokretanja u uvjetima slabog osvjetljenja.

Više detalja

Izbor kupaca

Adidas Adizero Adios 6

KM 22.84

Gumeni potplat Redovno uklapanje Zatvaranje čipke Marka ADIDAS ima dugu istoriju i duboko ukorijenjenu vezu sa sportom Sve što radimo je ukorijenjeno u sportu Vođen neumoljivim potragom z

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.