• Nedavno
Saucony ženska endorfina brzina 3 trčanja, noćni lite, 8

Saucony ženska endorfina brzina 3 trčanja, noćni lite, 8

Zahvalnost:
KM 84.97

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Napravljeno u SAD-u ili uvezeno. Gumeni potplat. Reimaginirani s-krivuljski krilni najlonski pločastih ploča i podržava stopalo bolje za svakodnevnu obuku. Ažurirana geometrija daje vam kao mother vožnju i više pop i oprugu za ozbiljnu brzinu. Potpuno redizajnirani gornji dovršava ugodno uklapanje od pete na nožni prst. Ne postoje prečice za brže, ali desna cipela može pomoći. Upoznajte brzinu endorfina 3, sa novo dizajniranim krilatom pločom koja bolja podržava i potiskuje vas kroz strogosti svakodnevnog treninga. Želite li se osjećati brže? Upoznajte endorphin brzinu 3 -a cipela koja je definicija brza. Dizajniran je s novom krilatom pločom koja pomaže u podršci vašoj vožnji od noženog za slijetanje, to je sve što trebate gurnuti s lakoćom. Reimaginirani s-krivuljski krilni najlonski pločastih ploča i podržava stopalo bolje za svakodnevnu obuku. Ažurirana geometrija daje vam glatku vožnju i više pop i oprugu za ozbiljnu brzinu. Potpuno redizajnirani gornji dovršava ugodno uklapanje od pete na nožni prst.

Više detalja

Izbor kupaca

Ryko Muške plave tenisice

KM 43.85

Polivinil hlorid potplat Znojiti se besplatno Udobnost Udokose Četiri u izboru boja Airmix potplat Lycra unutra Ryko je vodeći proizvođač sportova i povremene obuće i za muškarce i že

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.