• Nedavno
Nike ženski air max oketo tenisica

Nike ženski air max oketo tenisica

Zahvalnost:
KM 43.12

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Uvezeno. Čovjek je napravio potplat. Osovina mjeri otprilike nisko vrh od luka. Minimalne gornje karakteristike koje prozračne mreže sa sintetičkim prekrivanjima. Max Air jedinica pruža udobnost pod nogama. Peta reference u zraku max 90; Uređaji u srednjem referencu Air Max 1. Foam Midsole / Outsole nudi lagane jastuke i vuče. Uvezeno. Čovjek je napravio potplat. Osovina mjeri otprilike nisko vrh od luka. Minimalne gornje karakteristike koje prozračne mreže sa sintetičkim prekrivanjima. Max Air jedinica pruža udobnost pod nogama. Peta reference u zraku max 90; Uređaji u srednjem referencu Air Max 1. Foam Midsole / Outsole nudi lagane jastuke i vuče. Nike Air Max Oketo živi do svog imena sa minimalnim estetskim i udobnim jastukom od max air jedinice. Njegova čista i jednostavna mreža mreža uzdignuta je suptilnim detaljima dizajna koji referentni ikonični air maksimalni modeli za povijesni stil.

Više detalja

Izbor kupaca

Ryko Muške plave tenisice

KM 43.85

Polivinil hlorid potplat Znojiti se besplatno Udobnost Udokose Četiri u izboru boja Airmix potplat Lycra unutra Ryko je vodeći proizvođač sportova i povremene obuće i za muškarce i že

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.