• Nedavno
Topo Athletic Women Fantom 2 Udobna lagana cestova od 5 mm kapljica, atletska obuća za put

Topo Athletic Women Fantom 2 Udobna lagana cestova od 5 mm kapljica, atletska obuća za put

Zahvalnost:
KM 55.27

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Uvezeno. Gumeni potplat. Prozračna inženjerska mreža sa lagano ispisanim prekrivanjima. Najviše jastučne cipele za tekuće staze Topo, sa vlasničkim novim zipfoam srednjim spojem koji pruža veću jastuku i dugoročnu otpornost od tradicionalne Eva. Vanjski šalter TPU peta pomažu u održavanju trkača na platformi. Peta na nožnu kap 5 mm. Kutija za anatomsku nogu omogućava da se nožni nožni širi prirodno i udobno. Krajnja mješavina jastuka i odgovora da se držite pomicanjem milje nakon milje, sa zipfoamom za snažno, udobnu i stabilnu vožnju pod nogama. TOPO COARD COLUCE. Višestruki nivoi jastuka i smjernica bavi se ponavljanim utjecajem i stresom iz ceste.

Više detalja

Izbor kupaca

ALPSION 360 TRŽIŠTE

KM 22.45

Uvezeno Gumeni potplat Adidas Muške cipele za trčanje Marka ADIDAS ima dugu istoriju i duboko ukorijenjenu vezu sa sportom Sve što radimo je ukorijenjeno u sportu Vođen neumoljivim potra

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.