• Nedavno
Adidas Ultraboost 22 bijeli nijansi / nebo Rush / Mint Rush 8 D

Adidas Ultraboost 22 bijeli nijansi / nebo Rush / Mint Rush 8 D

Zahvalnost:
KM 124.16

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Uvezeno. Gumeni potplat. Uvezeno. Gumeni potplat. Primarni materijali koji čine ovaj proizvod sadrže minimum od 20 posto recikliranog sadržaja. Donesite snagu i izuzetnu udobnost za noge sa ADIDAS® Ultraboost 22 tenisice. Linearni energetski sistem poboljšava krutost prednje i srednje noge da vam pruži responzivniji napredak. ADIDAS® Prime Knit ™ Tekstil Gornja. Prozračna tekstilna obloga i uložak. Boost Midsole pruža dodatnu energiju na noge sa svakim korakom. Izgradnja čipke. Okrugli nožni prst. Pjena na petama za sprečavanje blistera. Ispruga sa CONTINENTAL ™ gumom nudi vrhunski prianjanje na suvim i mokrim površinama. Gornja pređa sastoji se od najmanje 50% parkovskih oceana plastike i 50% recikliranog poliestera. Uvezeno. Mjerenja : Težina : 12 oz mjerenja proizvoda poduzete su korištenjem veličine 8,5, širine D - srednje. Imajte na umu da mjerenja mogu varirati po veličini. Težina obuće temelji se na jednom stavku, a ne par.

Više detalja

Izbor kupaca

Nike muške runally tenisice

KM 60.58

Gumeni potplat Gumeni potplat Muške cipele za trčanje Nike Runally pruža jastuk i udobnost, milju nakon milje Wedfoot Webbing omotava stopalo za sigurno uklapanje, dok meka guma za odliv

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.