• Nedavno
Adidas muške ultrabojke lakih tekućih cipela crtica siva / solarna crvena / lucidna plava 9

Adidas muške ultrabojke lakih tekućih cipela crtica siva / solarna crvena / lucidna plava 9

Zahvalnost:
KM 0.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Uvezeno. Gumeni potplat. Trčanje cipele s odgovornim jastukom. Ne mogu prestati. Neće zaustaviti : Nevjerovatni energetski povrat Adidas Boost-a stvara se osiguravanjem energetskih kapsula, dajući vam moć da se noge zadržite. ADIDAS PRIMENE : Gornja zagrljaja stopala koja omotava stopalo uz podršku za poboljšanje pokreta. Bolja guma : Kontinentalna bolja guma je inovativan, održiv spoj napravljen od 70% prirodne gume, 20% djevičanske gume i 10% konvencionalne gume; Zvanično licencirani kontinentalni proizvod. Parkley ocean plastika : Ova obuća je izrađena sa predivnošću visoke performansi koja sadrži najmanje 50% perjani plastike - reimaginiranog plastičnog otpada, presretnute na udaljenim otocima, plažama, obalnim zajednicama koje onečišćuju naš okean. Ove ultraboodne cipele izrađene su s povećanjem koji se vraćaju energijom kako bi vam pomogli da preuzmete najzahtjevnije trčanje. Zagrljaj za zagrljajući za zagrljaj Adidas Conteknit + Gornja je predviđena za nevjerovatnu podršku.

Više detalja

Izbor kupaca

Adidas Adizero Adios 6

KM 31.47

Gumeni potplat Redovno uklapanje Zatvaranje čipke Gumeni potplat Redovno uklapanje Zatvaranje čipke Marka ADIDAS ima dugu istoriju i duboko ukorijenjenu vezu sa sportom...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.