• Nedavno
Nike muns air max 1 premium dv3050 300 prljavi traper - veličina 9

Nike muns air max 1 premium dv3050 300 prljavi traper - veličina 9

Zahvalnost:
KM 53.23

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Gumeni potplat. Off-White X Nike Air Force 1 Niska "Crna" objavljena je u prosincu 2018. da zatvori impresivna godina izdanja iz Virgil Abloha i Swooha. Druga crna boja abloh-a preuzela je zračnu snagu 1 niska (slijedeći mama-ekskluzivno puštanje od početka 2018.), ova verzija se prebacuje iz kožne konstrukcije do sintetičkog i mrežnog gornjeg s antilop za oblaganje i kartica za povišenje za vrijeme potplate i pete. Veliki bijeli moto, svijetli narančasti akcenti i svijetloplavi zip-kravata zaokružuju se iz zračne snage iz 2018. godine x Nike Air Force 1 niska "crna.". Gumeni potplat. Off-White X Nike Air Force 1 Niska "Crna" objavljena je u prosincu 2018. da zatvori impresivna godina izdanja iz Virgil Abloha i Swooha. Druga crna boja abloh-a preuzela je zračnu snagu 1 niska (slijedeći mama-ekskluzivno puštanje od početka 2018.), ova verzija se prebacuje iz kožne konstrukcije do sintetičkog i mrežnog gornjeg s antilop za oblaganje i kartica za povišenje za vrijeme potplate i pete. Veliki bijeli moto, svijetli narančasti akcenti i svijetloplavi zip-kravata zaokružuju se iz zračne snage iz 2018. godine x Nike Air Force 1 niska "crna.". Off-White X Nike Air Force 1 Niska "Crna" objavljena je u prosincu 2018. da zatvori impresivna godina izdanja iz Virgil Abloha i Swooha. Druga crna boja abloh-a preuzela je zračnu snagu 1 niska (slijedeći mama-ekskluzivno puštanje od početka 2018.), ova verzija se prebacuje iz kožne konstrukcije do sintetičkog i mrežnog gornjeg s antilop za oblaganje i kartica za povišenje za vrijeme potplate i pete. Veliki bijeli moto, svijetli narančasti akcenti i svijetloplavi zip-kravata zaokružuju se iz zračne snage iz 2018. godine x Nike Air Force 1 niska "crna.".

Više detalja

Izbor kupaca

ADIDAS NMD_R1 Cipele Muško

KM 3.00

Gumeni potplat 25% komponenti koje se koriste za proizvodnju gornje napravljene su sa minimum od 50% recikliranog sadržaja Boost midsole sa TPU utikačima Zagrli stopalo Gumeni potplat...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.