• Nedavno
ASICS Muški gel-cumulus 23 MK tenisica

ASICS Muški gel-cumulus 23 MK tenisica

Zahvalnost:
KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Gumeni potplat. Mono-Sock Gornja : Mekana pletena konstrukcija pruža ciljanu podršku i ugodno uporište. Mono-sock Gornja : Gornja konstrukcija mekog pletena pruža ciljanu podršku i ugodno uporište. 3 D Prostor izgradnja : poboljšava kompresiju i jastuk u podnožju i smanjuje izdanje. 3 D Prostor izgradnja : poboljšava kompresiju i jastuk u podnožju i smanjuje izdanje. Gel tehnologija : jastučići pruža izvrsnu apsorpciju šoka. Cipela Gel-Cumulus 23 MK pomaže vam da se fokusirate na daljinu ispred dok se krećete prema vašem ličnom najboljem. To je trener velike kilometraže koji je dizajniran da učini vaš korak glatkih i vaše raspoloženje svjetlije. Ova verzija se formira i sa gornjim mono-čarapom koji nježno zagrli nogu u ključevima za podršku. Stvaranje mekše osjećaja pod nogama, ova cipela sadrži ažuriranu gel tehnološku jedinicu u peti koja vam omogućava da doživite udobnost poput oblaka. U međuvremenu, jastučići Flyte Foam drži cipelu laganu i potiče vaš napredak naprijed glatkim prijelazom.

Više detalja

Izbor kupaca

Nike Muška trkačka cipela

KM 0.33

Gumeni potplat Sportske cipele Udobnost Jastuk Povratak klasičnog Air Max 98 vozi val legendarnog prethodnog modela lansiranjem vidljive zračne jedinice u punoj dužini i glatkim dizajnski

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.