• Nedavno
Puma Voyage Nitro Helly Hansen

Puma Voyage Nitro Helly Hansen

Zahvalnost:
KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Odaberite Veličina da biste vidjeli povratnu politiku za stavku. 100% sintetika. Uvezeno. Gumeni potplat. Puma Voyage NITRO Helly Hansen dodat će čist i šareni izgled u vaš moderan stil. Kliznite na stil i reflektirajuće elemente dizajna. Povucite karticu na leđima na jednostavan i isključen. Gornja srednja gornja izgradnja čizma za najviši nivo ili zaštitu. Reflektivni dizajnerski elementi sa zaštitom od gumenog nožnog prstiju. 100% sintetika. Uvezeno. Gumeni potplat. Puma Voyage NITRO Helly Hansen dodat će čist i šareni izgled u vaš moderan stil. Kliznite na stil i reflektirajuće elemente dizajna. Povucite karticu na leđima na jednostavan i isključen. Gornja srednja gornja izgradnja čizma za najviši nivo ili zaštitu. Reflektivni dizajnerski elementi sa zaštitom od gumenog nožnog prstiju. Puma Voyage NITRO Helly Hansen dodat će čist i šareni izgled u vaš moderan stil. Kliznite na stil i reflektirajuće elemente dizajna. Povucite karticu na leđima na jednostavan i isključen. Gornja srednja gornja izgradnja čizma za najviši nivo ili zaštitu. Reflektivni dizajnerski elementi sa zaštitom od gumenog nožnog prstiju. Lighteight sa izdržljivom konstrukcijom. Tekstil i sintetički gornji. Tekstilna obloga i uložak. Sintetički potplat.

Više detalja

Izbor kupaca

ALPSION 360 TRŽIŠTE

KM 22.45

Uvezeno Gumeni potplat Adidas Muške cipele za trčanje Marka ADIDAS ima dugu istoriju i duboko ukorijenjenu vezu sa sportom Sve što radimo je ukorijenjeno u sportu...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.