• Nedavno
Nike muns react presto munknit CN1709 100 Reciklirano platno pakovanje - veličine 8

Nike muns react presto munknit CN1709 100 Reciklirano platno pakovanje - veličine 8

Zahvalnost:
KM 70.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Gumeni potplat. Konus Nike Air MAX 98 "," koji je izašao 2018. godine, pomogao je pomoći da uvode klasičnu tekuću cipelu za svoju 20. godišnjicu na veliki način. Živa kombinacija boja napravila je već podebljani model maksimalnog zraka čak još privlačniji. Sa vrhunskom konstrukcijom ripstop najlona i antilona, ​​Air MAX 98 "Cone" sadrži svijetlu tirkiznu, ljubičastu i narančastu gornju gornju sa hitom žutom za Swoosh brendiranje. Blazking izgled je zatvoren sa reflektivnim cjevovodima preko gornjeg dijela da doda još više blistava. Gumeni potplat. Konus Nike Air MAX 98 "," koji je izašao 2018. godine, pomogao je pomoći da uvode klasičnu tekuću cipelu za svoju 20. godišnjicu na veliki način. Živa kombinacija boja napravila je već podebljani model maksimalnog zraka čak još privlačniji. Sa vrhunskom konstrukcijom ripstop najlona i antilona, ​​Air MAX 98 "Cone" sadrži svijetlu tirkiznu, ljubičastu i narančastu gornju gornju sa hitom žutom za Swoosh brendiranje. Blazking izgled je zatvoren sa reflektivnim cjevovodima preko gornjeg dijela da doda još više blistava. Konus Nike Air MAX 98 "," koji je izašao 2018. godine, pomogao je pomoći da uvode klasičnu tekuću cipelu za svoju 20. godišnjicu na veliki način. Živa kombinacija boja napravila je već podebljani model maksimalnog zraka čak još privlačniji. Sa vrhunskom konstrukcijom ripstop najlona i antilona, ​​Air MAX 98 "Cone" sadrži svijetlu tirkiznu, ljubičastu i narančastu gornju gornju sa hitom žutom za Swoosh brendiranje. Blazking izgled je zatvoren sa reflektivnim cjevovodima preko gornjeg dijela da doda još više blistava. Air Max 98 "Cone" postao je jedan od najtraženijih izdanja cipele na tržištu.

Više detalja

Izbor kupaca

Newton trčanje mens isaac s

KM 59.99

Metatarsal Strett paneli Prilagodite oblik stopala Newton preporučuje da prve tajmere hodaju u svojim cipelama nekoliko dana da se naviknu na platformu na nivou Bešavna konstrukcija sman

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.