• Nedavno
Pod oklopom ženske hantrorn tekuće cipele

Pod oklopom ženske hantrorn tekuće cipele

Zahvalnost:
KM 1.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Uvezeno. Gumeni potplat. Osovina mjeri otprilike nisko vrh od luka. Neutralno : Za trkače kojima je potrebna fleksibilnost, jastuk i svestranost. UA HVR tehnologija pruža "nultu gravitacijsku osjećaju" za održavanje povrata energije koji pomaže u uklanjanju koraka od udara nakon koraka. Kompresijska mreža Energy Web sadrži i oblikuje ua hovra pjenu da vratite energiju koju ste stavili. Gornja za rastezanje je udobna, stabilna i pruža izdržljivost, ali nalik na čarapu, ali nalik na čarapu. 3 D oblikovano LODFOOT ploča s laserskim perforacijama za povećanu ventilaciju i sigurno uklapanje. Uvezeno. Gumeni potplat. Osovina mjeri otprilike nisko vrh od luka. Neutralno : Za trkače kojima je potrebna fleksibilnost, jastuk i svestranost. UA HVR tehnologija pruža "nultu gravitacijsku osjećaju" za održavanje povrata energije koji pomaže u uklanjanju koraka od udara nakon koraka. Kompresijska mreža Energy Web sadrži i oblikuje ua hovra pjenu da vratite energiju koju ste stavili. Gornja za rastezanje je udobna, stabilna i pruža izdržljivost, ali nalik na čarapu, ali nalik na čarapu. 3 D oblikovano LODFOOT ploča s laserskim perforacijama za povećanu ventilaciju i sigurno uklapanje. Neutralno : Za trkače kojima je potrebna fleksibilnost, jastuk i svestranost. UA HVR tehnologija pruža "nultu gravitacijsku osjećaju" za održavanje povrata energije koji pomaže u uklanjanju koraka od udara nakon koraka. Energy Web za kompresiju Sadrži i UA Hovr pjenu za povratak energije koju ste stavili. Gornja za rastezanje je udobna, stabilna i pruža izdržljiva, ali nalik na čarapu. 3 D oblikovane ploče s otvorenim nogama sa laserskim perforacijama za povećanu ventilaciju i sigurno uklapanje. Ažurirana konstrukcija ovratnika gležnja za dodatnu udobnost i lakši unos. Vanjski šalter za petu stvara vrhunsku podršku u stabilnoj podršci. Potpuna gumena potplata sadrži jedinstvenu gumbinu teksturu za povišenu vuču i izdržljivost.

Više detalja

Izbor kupaca

Newton trčanje mens isaac s

KM 59.99

Metatarsal Strett paneli Prilagodite oblik stopala Newton preporučuje da prve tajmere hodaju u svojim cipelama nekoliko dana da se naviknu na platformu na nivou Bešavna konstrukcija sman

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.