• Nedavno
Skechers Muški Gorn MXRD 5 Trkeni cipele

Skechers Muški Gorn MXRD 5 Trkeni cipele

Zahvalnost:
KM 44.98

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Gumeni potplat. Građevni materijal : 100% sintetika. Vanjski materijal : 100% mono mreža. Potplat : 100% guma. Gumeni potplat. Građevni materijal : 100% sintetika. Vanjski materijal : 100% mono mreža. Potplat : 100% guma. Skechers Maxoroad 5 je dobro jastuk, ultra lagana tekuća cipela s pločom za infuziranje ugljika i udobnom mrežom gornjim dijelom. S ovom verzijom skechers je uzeo Maxoroad 5 na cijeli novi nivo. Midsole se i dalje sastoji od njihove lagane, ultra-responzivne hiperbursne pjene, ali sada uključuje ploču infuliranja ugljenika ugrađena u unutrašnjost. Ova jedinstvena ploča ima "H" oblik koji omogućava ovu cipelu da ponudi meko i zaštitno iskustvo tokom dugačkih staza dok ima krutost i živu za ubrzanje tempa. Maxoroad 5 također je dizajniran tako da maksimizira efikasnost sa skecherima M-Strike tehnologijom. Ova značajka pruža geometriju u obliku rakera koja stvara glatke prijelaze od koraka za naprezanje. Završeno je s prozračnim tehničkom mrežom koji se prilagođava različitim oblicima stopala i veličinama, skechers Maxoroad 5 svakodnevno je učinak-it-a sve trener s dovoljnom zaštitom od nebrojenih kilometara i dovoljno odgovornosti za ubrzanje tempa. > : Obloge Materijal : 100% sintetički vrh Materijal : 100% mono mrežasta jedini : 100% guma.

Više detalja

Izbor kupaca

Nike muške runally tenisice

KM 60.58

Gumeni potplat Gumeni potplat Muške cipele za trčanje Nike Runally pruža jastuk i udobnost, milju nakon milje Wedfoot Webbing omotava stopalo za sigurno uklapanje, dok meka guma za odliv

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.