• Nedavno
Nike ženske WMNS Todos trčanje cipela

Nike ženske WMNS Todos trčanje cipela

Zahvalnost:
KM 44.99

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Uvezeno. Gumeni potplat. Osovina mjeri otprilike nisko vrh od luka. Koža kombinira izgled pune žito kože sa upaljačem, fleksibilnijim osjećajem. Lagana IU pena poboljšava trajnost srednje / vanjske kombinirane. Perforacije omogućavaju prozračnost. Sistem vezema osigurava fit s kablovima Flywire. Izdužene vučne nosače na vanjskoj vanjskoj vafli stvaraju efikasniji otkopčaj. Održivo izrađen sa porodicama, Nike Todos uzima izgled tekuće cipele i ponovno ga okreće za brzi tempo svakodnevnog života. Napravljeno od kože, potrebno je manje vode za proizvodnju, ali još uvijek ima ugodnu trajnost pune zrna kože. Perforirani gornji i mrežasti jezik pustite da vam stopalo diše, dok jastuci za pjenu memorije svaki korak.

Više detalja

Izbor kupaca

Adidas Yeezy Boost 350 V2

KM 117.50

Adidas Yeezy Boost 350 V2 "Carbon" još je jedna poželjna boja od svega rastućih obiteljskih stabla Yeezy 350 Izdvaja se iz paketa, gurbon od 350 V2 "Carbon" sadrži pretežno crnu i sivu

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.