• Nedavno
Checkirani keramički dozator sapuna sa zlatnim mattem pumpama od zlatnog pumpe za kupatilo za kupatilo ili kuhinju

Checkirani keramički dozator sapuna sa zlatnim mattem pumpama od zlatnog pumpe za kupatilo za kupatilo ili kuhinju

Zahvalnost:
KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Dekorativni raspršivač sapuna : Ovaj sjajni raspršivač losiona sa uzorkama za checkerboard osvijetlit će vašu sobu kao prekrasan dekor. Keramički raspršivač losiona : Ovaj crno-bijeli raspršivač sapuna izrađen je od premium porculana, koji će izgledati novo nakon godina korištenja. Samo ga očistite vodom ili vlažnom krpom da biste ga zadržali u novom stanju. Svestrana upotreba : Ovaj tečni raspršivač sapuna pogodan je za sapun za suđe, sanitet, gel za tuširanje, losion za tijelo itd. Ovaj moderni raspršivač sapuna dodat će prskanje boje u bilo koju sobu dok je i funkcionalna. GOLD SAWERSER : Glava Zlatne mat pumpe je bez hrđe, čvrsta, udobna za pritisak i propuštanje. Visokokvalitetna plastična pumpa pogodnija je za vlažnu kuhinju i u kupaonicu od metalnih. Opcija poklona : Ovaj elegantan raspored sapuna za ruke dizajniran je za eleganciju. OHIHUW sapun dispenzer bio bi odličan poklon za porodicu ili prijatelje koji vole slatke i praktične poklone. OHIHUW mozaički raspršivač sapuna izrađen je od kvalitetnog keramičkog materijala, zastoji za habanje i suze. Matte Gold pumpa i jednostavan dizajn stila dodat će moderan dodir u kućni dekor.

Više detalja

Izbor kupaca

Besponzon 4 kom.

KM 3.33

Hotel sa kapljicama : jak, otporan na habanje, snažan nosivost, nije lako deformirati i pauzati Pod i zidni zaštitni raspršivač : Odlično zanat, osjetljiv oblik, dobra tekstura, prekras

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.