• Nedavno
Morski Rekviziti Za Rekvizite Za Zabavu

Morski Rekviziti Za Rekvizite Za Zabavu

Zahvalnost:
KM 2.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% plastike. Ova stavka je velika vrijednost!. Uključuje 13 štampanih komada ukupno slika morskih stvorenja životinja. Mjere 5"do 5' 3". Štampano na tankom plastičnom materijalu koji se razdvaja i pričvršćuje na zidove trakom. Upotrijebite ovu stavku za stvaranje zabave pod morskim scenama u svom domu. Beistle 52075 Mora Stvorenje Rekvizite. Paket uključuje 13 komada plastičnih rekvizita za morsko stvorenje. Štampane su na tankoj prozirnoj plastici i veličine su od 5 inča do 5 Stopa i 3 inča. Rekviziti nisu Samostojeći. Štampane su na tankom plastičnom materijalu koji se razdvaja i pričvršćuje na zidove. Sjajno je ići zajedno sa plastičnim pozadinama. Linija Beistle uključuje preko 8,000 artikala-proizvoda za gotovo svaki događaj, proslavu ili temu koju možete zamisliti. Od 1900.godine naša misija ostaje ista : stvaramo proizvode koristeći najfinije materijale i po najvišim standardima. Naši klijenti, proizvodi i zaposleni čine nas onim što jesmo. Mi smo kompanija Beistle.

Više detalja

Izbor kupaca

Stigli ste.

KM 3.33

Profesionalni 10x20 Ft Veličina Grupe Fotografija Pozadina 100% visokokvalitetni poliester sa džepom od prečke Dizajniran i štampan u SADu Besprekorno Perivo...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.