• Nedavno
Heritage Pride Muška Kamionska Kapa Vezena Kapa Za Bejzbol Kapu Za Ribu Pastrmku Na Otvorenom

Heritage Pride Muška Kamionska Kapa Vezena Kapa Za Bejzbol Kapu Za Ribu Pastrmku Na Otvorenom

Zahvalnost:
KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Naša pokušao-i-istina mesh leđa kamiondžija šešir je definicija kamiondžija mesh royalty. Naše profesionalno proizvodno osoblje su majstori detalja. Snap zatvaranje. Bilo da volite prirodu, ribolov na jezero, dubokomorski ribolov, lov ili pogled na planinu, imamo nešto za vas. Naše profesionalno proizvodno osoblje su majstori detalja. Koristimo najsavremeniju opremu kako bismo osigurali da svaki šešir koji kreiramo bude najvišeg kvaliteta. Sa našim čistim vezom i kvalitetnim šeširima, ovaj kamiondžija je sigurno vaša nova omiljena bejzbol kapa. Svaki šešir ponosa Heritage dizajniran je po mjeri i izvezen upravo ovdje u SAD-u. Sa našim čistim vezom i kvalitetnim šeširima, ovaj kamiondžija je sigurno vaša nova omiljena bejzbol kapa. Mesh back trucker šešir : isprobani kamiondžija Snapback iz Pacific pokrivala za glavu je definicija trucker mesh royalty. Držite oči zaštićene od sunčevih zraka dok gledate u muhu. Koristimo najsavremeniju opremu kako bismo osigurali da svaki šešir koji kreiramo bude najvišeg kvaliteta. Dizajn : locirani u Gruziji, držimo naše dizajne istinitim onome što znamo : život na otvorenom, divlje životinje i državni ponos. Proizvedeno u SAD-u ili uvezeno. Sa Pro-prošivenom završnom obradom i kontrastnim šavovima na neonskim/grafitnim bojama, ova kapa će sigurno vladati kao snapback klasik. Jedna veličina odgovara svima sa podesivim remenom za kopčanje. Svi naši šeširi su dizajnirani i vezeni upravo ovdje u SAD-u. Ovdje u Heritage Pride-u, strastveni smo za naše Vezenje i graviranje kože. Šeširi za divlje životinje savršeni su za svakoga ko voli prirodu. Savršen šešir : ovaj šešir je savršen za opuštajuće vikende na jezeru, planinarenje po planinama, roštilj u dvorištu ili svakodnevne poslove oko vašeg rodnog grada. Podesivo zatvaranje na kopčanje čini ovaj šešir prilagodljivim veličini vaše glave, tako da jedna veličina najviše odgovara. Odličan poklon : naši šeširi čine odličan poklon za svakoga u vašem životu koji voli velike vanjske prostore. Svi naši šeširi su dizajnirani i vezeni upravo ovdje u SAD-u.

Više detalja

Izbor kupaca

Dakine Jučer Kamiondžija

KM 2.33

100% poliester Uvezeno Snap zatvaranje Samo Ručno Pranje UPF 50+, Reciklirani poliester Srednja do Visoka krošnja Cool Max unutrašnja traka za znoj Većina nas ribolovaca voli pričati o"

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.