• Nedavno
Ja ti meddjeli 13. rođendan Tatty Teddy keramička krigla, plava, zlato, siva

Ja ti meddjeli 13. rođendan Tatty Teddy keramička krigla, plava, zlato, siva

Zahvalnost:
KM 9.49

Količina robe
Dostupno na zahtjev

13. rođendan za tinejdžer - ova simpatična keramička krigla čini savršen poklon za čuvanje nekome posebnom kao što slave okretanje trinaest. Lijep poklon za prijatelje ili porodicu - bilo da kupujete kćerku, sestru, nećakinju, komechild, najboljem prijatelju ili rođaku, ova je krigla sigurno stavlja osmijeh na njihovo lice! Prezentacijska poklon kutija - šolja dolazi u zabavnoj poklon kutiji ukrašenom zlatnim detaljima folije, akvarelska prskanja i slavljenik Confetti cvjetaju, uz riječi "s ljubavlju" s vama ". Perilica suđa i mikrovalna pećnica sef - izrađeni od vrhunske keramike, krigla je mikrovalna na sefu i može se staviti u perilicu posuđa. Originalno tebi meni od mene - jedinstveno i odmah prepoznatljivo sa sivim krznom, slatkim plavim nosom i zakrpama, tatty teddy uhvatio je milione srca širom svijeta s bezvremenskom porukom ljubavi, sreće i prijateljstva. 13. rođendan za tinejdžer - ova simpatična keramička krigla čini savršen poklon za čuvanje nekome posebnom kao što slave okretanje trinaest. Lijep poklon za prijatelje ili porodicu - bilo da kupujete kćerku, sestru, nećakinju, komechild, najboljem prijatelju ili rođaku, ova je krigla sigurno stavlja osmijeh na njihovo lice! Prezentacijska poklon kutija - šolja dolazi u zabavnoj poklon kutiji ukrašenom zlatnim detaljima folije, akvarelska prskanja i slavljenik Confetti cvjetaju, uz riječi "s ljubavlju" s vama ". Perilica suđa i mikrovalna pećnica sef - izrađeni od vrhunske keramike, krigla je mikrovalna na sefu i može se staviti u perilicu posuđa. Originalno tebi meni od mene - jedinstveno i odmah prepoznatljivo sa sivim krznom, slatkim plavim nosom i zakrpama, tatty teddy uhvatio je milione srca širom svijeta s bezvremenskom porukom ljubavi, sreće i prijateljstva. "Poželite nekome sretan 13. rođendan sa ovom slavljenim kutijim za rođendan. Sa slatkom ilustracijom TEDTY TEDDY Otvaranjem rođendana i reči '13 Ured 'preko prednjeg, sestre, sestru, nećakinju, kćerki , rođak ili kugmin. Predstavljen u živopisnom poklon kutiji s višebojnim konfetskim dizajnom, akvarel za prskanje akvarela i detaljno okupljanje zlatne folije, ovo je savršen dar za proslavu posebnog prekretnog rođendana. "

Više detalja

Izbor kupaca

Novost od kamene novine

KM 6.15

Odlikuje se mat finicom sa detaljima Speckle Materijal : 100% kamenar Kapacitet : 16oz; 6 "L x 3,75" Š x 3.375 "h Perilica za suđe i mikrovalna pećnica Zabavljajte okolo sa mrljama, a sad

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.