• Nedavno
Silver Buffalo kikiriki odrednik keramički šalica kamperi u obliku kampere, 20 unci

Silver Buffalo kikiriki odrednik keramički šalica kamperi u obliku kampere, 20 unci

Zahvalnost:
KM 7.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Višestruka upotreba : Ne samo za kafu, naša novost šalica za kafu može se koristiti i kao papirna težina, skladištenje za olovke ili labave promjene ili čak pegle. Odlično za bilo koju priliku da li je Božić, rođendan, Chanukah / Hanukka, bijeli pokloni slona ili pokloni za domaćinstvo. Dizajn je oblik kampera i karakteristike sally, linus, charlie, lucy, snoopy i woodstock. Ova krigla je mikrovalna pećnica i topla za pranje za topljenje. Odličan poklon : Ova velika keramička krigla za kafu čini sjajan poklon za sve ljubitelje kikirikija u vašem životu; Bilo da je za djevojke, dječake, djecu ili odrasle. Zvanično licencirani : Imate samopouzdanje znajući da kupujete službeno licencirane kisele kikiriki velike novine keramičke keramičke kafe iz srebrnog bivola. Ponosnimo se na proizvodnji i distribuirajući proizvod koji odjekuje s djetetom ili fanatik) u svima nama da dovedemo uspomene u život. Zvanično licencirani : Imate samopouzdanje znajući da kupujete službeno licencirane kisele kikiriki velike novine keramičke keramičke kafe iz srebrnog bivola. Silver Buffalo je Trendsetting Housewares i Company Decor Company sa sjedištem u srcu New Yorka. Naši proizvodi se mogu naći u vašim omiljenim nacionalnim maloprodajnim trgovinama, putem interneta ili u neovisnim specijalnim trgovinama u cijeloj zemlji. Ova stavka čini veliki poklon za navijače koji će voljeti fenomenalni dizajn kao i vrhunsku kvalitetu.Šolja kafe : Naše keramička krila od kikirikija od kikirikija drži 20 unci vašeg omiljenog vrućeg ili hladnog napitka i drži ga na udobnoj temperaturi, dizajn šalice sadrži vaše omiljene likove; Sally, Linus, Charlie, Lucy, Snoopy i Woodstock.

Više detalja

Izbor kupaca

Pantone Universe Cup

KM 1.00

Sa ovim čaše nema izgovora da ne započnete svoj dan u stilu Šalice su odličan način za obnovu šeme boje vaše kuhinje Svojim svjetlosnim mat šlagbitama, imaju osjećaj sličan porcul

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.