• Nedavno
Šol kafe paladonskog maketa u obliku kafe 10oz

Šol kafe paladonskog maketa u obliku kafe 10oz

Zahvalnost:
KM 8.99

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Go Banane : Šalica je inspirisana klasičnim video igrama prvo puštenim u 1980-ima. Da li je čudno tajni Santa prisutan ili ravni bonus za Nintendo navijač, oni će voljeti ovu novost. Starter razgovora : Bez obzira da li ste avidna kafa, čaj ili vruća čokoladna pića, ovaj šalica u obliku magarca Kong bit će korisna i sigurno će započeti razgovor u uredu ili kafiću. Super dizajn : bačva u obliku jedinstvenog dizajna drveta i popularnim DK simbolom. Ručka je savršeno oblikovana za vašu ruku da držite svoje omiljeno piće. Savršeni poklon : Izvrsno za Nintendo, Donkey Kong ili klasike fanove. Ova ergonomska prevelika keramička krigla keramika učiniće svoj dan i postat će njihova omiljena svakodnevna šoljica!. Specifikacije : Nije sigurno za upotrebu perilike posuđa ili mikrovalne pećnice. Kapacitet za piće standardne veličine, kapacitet je 16 oz, širok 15,3 cm x 11,2 cm visok. Samo ručno pranje, nemojte natapati.

Više detalja

Izbor kupaca

Šolja - CMG11-IGC-Baby

KM 25.05

Niko ne stavlja bebu u ugljezne vreće Težina : 1 lbs Odlična ideja za poklon Osigurano zadovoljstvo Težina : 1 lbs Niko ne stavlja bebu u ugljezne vreće Težina : 1 lbs Odlična ideja z

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.