• Nedavno
Mijenjača za promjenu toplote - Dodajte kafu i nazive astronauta za slijetanje astronauta i više se pojavljuju

Mijenjača za promjenu toplote - Dodajte kafu i nazive astronauta za slijetanje astronauta i više se pojavljuju

Zahvalnost:
KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Evo dva prekrasna mjesec portreti - "veličanstvena pustoš" blizu strane i misterioznog terena dalekog strana. Kad je krigla hladna, vidite mjesec (e) protiv mora crne. Dodajte piće na pari i pogledajte transformaciju krig-a, otkrivajući imena misija Apollo, astronauta, lokacija za slijetanje i prekretnice. 14 oz. keramička šalica za kafu sa udobnom ručkom. Sve naše nestašne krigle dolaze u lijepo dizajniranom, šarenom okviru. Toplina aktivirana krigla promjena boje su mikrovalna, ali ne i perilica suđa. Samo ručno pranje. Nemojte natopiti. Kliknite vezu trgovine u blizini naslova proizvoda za više sjajnih poklona. Upg ima poklone uma. Evo dva prekrasna mjesec portreti - "veličanstvena pustoš" bliže strane i misteriozni teren na daljoj strani. Kad je krigla hladna, vidite mjesec (e) protiv mora crne. Dodajte piće na pari i pogledajte transformaciju krig-a, otkrivajući imena misija Apollo, astronauta, lokacija za slijetanje i prekretnice. "Odlazimo kako smo došli i, Bog je voljan, kao što ćemo se vratiti, sa mirom i nadom za sve čovječanstvo." 14 oz / 400ml.

Više detalja

Izbor kupaca

Enesco Disney Britto

KM 3.00

Materijali : porculan Mjerenja proizvoda : 3,8 u H x 3,25 u w x 4,5 u L Jedinstveni rezani oblik s bas reljefnim znakovima čine svaku od tih krigle umjetnička djela Sakupi sva četiri Svak

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.