• Nedavno
Krivs Silikonski sapun kutija kupaonica sapun sapun sapuna za ispuštanje sapuna sapuna sapun

Krivs Silikonski sapun kutija kupaonica sapun sapun sapuna za ispuštanje sapuna sapuna sapun

Zahvalnost:
KM 28.30

Količina robe
Dostupno na zahtjev

[Personalizirani dizajn] : Sapuna sadrži šuplje dizajn i svježe boje. Može se koristiti i kao prekrasan ukras za vaše kupatilo, a ljupki elementi će vam svaki dan donijeti slatkoću i sreću. [Lako za čišćenje] : okvir sapuna je praktičan i ima funkciju za pražnjenje. Podignuti trokut u srednjem blokovima impregnacije sapuna dok usmjerava vodu. Voda može prolaziti direktno u sudoper, zadržavajući sapun suvo i očistite za sljedeću upotrebu. [Sturdy and durable] : The material of the soap box is thickened PP plastic with some softness compared to ordinary plastic, more durable, splash-proof, corrosion-resistant, and longer service life. [Višestruka upotreba] : kutija sapuna može se lako pohraniti i smjestiti u bilo koji ugao kupaonica i ormara, u kadi ili sudoperu. Pogodno za sapun, spužve, četke itd. [Multi-scene aplikacija] : SOAP kutija slatka oblika, dom bitan, smješten u kupaonici, kuhinju, sudoper, javno kupatilo, su vrlo lijepe. Krivssoap kutija sa više funkcija idealan je poklon za porodičnu, majku, ljubavnicu, prijatelje i kolege .Property Opis Name : sapun boxstyle : jednostavan i moderan Atialičar : silikonecolor : crna, belite : 9 * 12 * 1,8cm ?? Topli savjeti1, prodajemo samo kućnu sapunicu, drugi su rekvizicije.2, zbog različitih alata za snimanje, možda će biti neznatna boja boja, to nije problem sa kvalitetom, molim vas, prevladavamo u naravi! 3, ručna upotreba imat će Mala greška, molim vas, prevladavajte u naravi, molim vas, razumijemo.4, imamo puno sličnih vrućih proizvoda, kliknite u našu trgovinu, reći ćemo vam jedinstveni stil i posebne proizvode.

Više detalja

Izbor kupaca

Cubis plus sapun jelo

KM 59.20

Čvrsta mesingana i smrznuta stakla Instalacija zidne montiranje Potpuno kovani Dolazi sa izmjenjivim akrilnim ili hromiranim akcentnim diskom Sadrži montažni hardver Čvrsta mesingana i s

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.