• Nedavno
Worhe Prirodno mramorno držač sapuna Spužva za kupaonicu i kuhinju Nakit Držač za prikaz za ukrašavanje

Worhe Prirodno mramorno držač sapuna Spužva za kupaonicu i kuhinju Nakit Držač za prikaz za ukrašavanje

Zahvalnost:
KM 9.49

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Premium mramor - izrađen od prirodno formiranog mramora, svaki od njih ima jedinstveni obrazac. Lako čišćenje, čvrsto i izdržljivo za svakodnevnu upotrebu. Multifunkcionalno jelo - Veličina jela 4in x 4in (L x W), dovoljno veća za držanje svih vrsta sapuna. Držači mramora mogu se koristiti kao ladice za nakit, ključeve i druge male predmete, dobar objekt za uređenje enterijera. Dizajn protiv klizanja - 4 protuklizne jastučiće nanosi se pod ovom sapunom, zaštitite tužbu za tužbu ili kupaonicu od grebanja i mahovine, izbjegavajte da kliznete okolo ili iz kupatila. Lako čišćenje - Isperite direktno vodom za čišćenje, suhom zrakom. Savršeno za dodavanje u vašoj kupaonici ili kuhinji. Paket i nakon prodaje usluge - mramorno jelo dolazi sa zaštitnom kutijom. Pružamo besplatnu uslugu za povratak i razmjenu za sve proizvode marke Worhe, slobodno komunicirajte s nama o pitanjima kvaliteta proizvoda. Premium mramor - izrađen od prirodno formiranog mramora, svaki od njih ima jedinstveni obrazac. Lako čišćenje, čvrsto i izdržljivo za svakodnevnu upotrebu. Multifunkcionalno jelo - Veličina jela 4in x 4in (L x W), dovoljno veća za držanje svih vrsta sapuna. Držači mramora mogu se koristiti kao ladice za nakit, ključeve i druge male predmete, dobar objekt za uređenje enterijera. Dizajn protiv klizanja - 4 protuklizne jastučiće nanosi se pod ovom sapunom, zaštitite tužbu za tužbu ili kupaonicu od grebanja i mahovine, izbjegavajte da kliznete okolo ili iz kupatila. Lako čišćenje - Isperite direktno vodom za čišćenje, suhom zrakom. Savršeno za dodavanje u vašoj kupaonici ili kuhinji. Paket i nakon prodaje usluge - mramorno jelo dolazi sa zaštitnom kutijom. Pružamo besplatnu uslugu za povratak i razmjenu za sve proizvode marke Worhe, slobodno komunicirajte s nama o pitanjima kvaliteta proizvoda. Worhe 100% pravi prirodni mramorni sapun za sapun Poboljšavajući ljepotu dok vam sakuplja sapun, spužvu ili nakit u vašoj kuhinji, kupaonici i spavaćoj sobi. Nudimo razni oblik da bismo odgovarali vašoj sklonosti i unutrašnjosti kuće, klikom na Worhe Store, uvijek biste mogli pronaći svoje potrebe za prirodnim mermernim organizatorom i ukrasom. Prirodna siva vena i tan pojavljuju se na mekim bijelim, formiranim Volakasom bijelim mramorom. Prirodna bijela veina na bogatom crnom čini nero Marquina mramor. Prirodni nepravilni uzorci čine da je jelo svakog sapuna jedinstveno. Svaki komad dobro se brinu zanata, tonirani glatki i sjajni.

Više detalja

Izbor kupaca

Cubis plus sapun jelo

KM 59.20

Čvrsta mesingana i smrznuta stakla Instalacija zidne montiranje Potpuno kovani Dolazi sa izmjenjivim akrilnim ili hromiranim akcentnim diskom Sadrži montažni hardver Čvrsta mesingana i s

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.