• Nedavno
Cabilock 12 kom praktičan pribor Kreativni prirodni drveni alati za sušenje posuđa

Cabilock 12 kom praktičan pribor Kreativni prirodni drveni alati za sušenje posuđa

Zahvalnost:
KM 1.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

SOAP futrola - voda odvodi sa sapuna, tako da se sapun ne rastopi lako, produžavajući život vašeg sapuna. Držač sapuna - Bolji izdvajanje dizajna, držite ga čistim i jednostavnim za pranje. Drvo sapun - Jednostavan dizajn, lijep ukras za bilo koji kontratop. Odvodnik sapuna omogućava sapun da se osuši između svake upotrebe. Odvodni sapun - tuš, kupatilo, kada, counter top, kuhinja i još mnogo toga. SOAP futrola - voda odvodi sa sapuna, tako da se sapun ne rastopi lako, produžavajući život vašeg sapuna. Držač sapuna - Bolji izdvajanje dizajna, držite ga čistim i jednostavnim za pranje. Drvo sapun - Jednostavan dizajn, lijep ukras za bilo koji kontratop. Odvodnik sapuna omogućava sapun da se osuši između svake upotrebe. Odvodni sapun - tuš, kupatilo, kada, counter top, kuhinja i još mnogo toga. Paket uključuje 12 x drveni sapun sa sapunom - Veličina : cca. 10,6x6,5x1,7cm sapun za odvod sapuna. - Omogućuje sapun da se osuši između svake upotrebe ladice sapuna. - Boja : kao što je prikazano drveni sapun. - Materijal : futrola sa sapunom. - Bolji izdvajanje dizajna, držite ga čistim i jednostavnim za pranje sapuna. - Voda odvodi sa sapuna, tako da se sapun ne rastopi lako, proširujući život vašeg držača sapuna. - Jednostavan dizajn, lijep ukras za bilo koji kontratop. - tuš, kupatilo, kupatilo, kuhinja i više. Držite selovo, voda odvodi sapuna tako da se sapun ne rastopi, produžavajući život vašeg sapuna. Dnevno je savršeno dnevno Nužnost zadržavanja sapuna čistom i sanitarno kada ili čuvanje u svom kupatilu .Sap kućište izrađeno od vrhunskog drveta, vrlo i-Friendly.Soap bajke kupaonica i sudoper.

Više detalja

Izbor kupaca

Interdesign Lineo Sindovov

KM 2.33

Trodijelni set uključuje : linijski sadlo u sudoperu, mat za sušenje i ladicu za sudopersve od sigurnosnog, otpornog na hranu, mekani silikon otpornim na hranu Seod sedlo : silikon štiti

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.