• Nedavno
AMAYYAFZH sapun posuđe sapuni za kupaonicu Neklizajući spužva sapun odvoda Cartoon sapun za kupatilo pribor

AMAYYAFZH sapun posuđe sapuni za kupaonicu Neklizajući spužva sapun odvoda Cartoon sapun za kupatilo pribor

Zahvalnost:
KM 1.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Zaštitni poklopac sapuna dizajniran je sa žljebovima kako bi se spriječio pad sapuna. ❤Smooth rubovi-oblik tijela je zaokruženiji, ne povređuje ruke. ❤Usprozištavanje ventilacije i isušivanja neklizajućeg šefa da biste smanjili pjenjenje sapuna. Prikladno za postavljanje sapuna, spužve itd. U kupaonici ili kuhinji ;. ❤kuepi sapun suh i očistite, vrlo je pogodan za zaustavljanje gljiva sapuna. Zaštitni poklopac sapuna dizajniran je sa žljebovima kako bi se spriječio pad sapuna. ❤Smooth rubovi-oblik tijela je zaokruženiji, ne povređuje ruke. ❤Usprozištavanje ventilacije i isušivanja neklizajućeg šefa da biste smanjili pjenjenje sapuna. Prikladno za postavljanje sapuna, spužve itd. U kupaonici ili kuhinji ;. ❤kuepi sapun suh i očistite, vrlo je pogodan za zaustavljanje gljiva sapuna. Veličina : 16 * 14.5cmmaterijal : pp Quantity : 1kom.

Više detalja

Izbor kupaca

Cubis plus sapun jelo

KM 59.20

Čvrsta mesingana i smrznuta stakla Instalacija zidne montiranje Potpuno kovani Dolazi sa izmjenjivim akrilnim ili hromiranim akcentnim diskom Sadrži montažni hardver Čvrsta mesingana i s

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.