• Nedavno
Lohang 2-PC Creative Bar sapun sa sapunom listova sapun sapun sapun, neklizajući prozirni sapun kutije za skladištenje Skladištenje sa usisnim čašicom za kupatilo, kuhinju

Lohang 2-PC Creative Bar sapun sa sapunom listova sapun sapun sapun, neklizajući prozirni sapun kutije za skladištenje Skladištenje

Zahvalnost:
KM 1.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

【100% zagarantovano i kupujte s povjerenjem】 Zalažemo se za pružanje najboljih proizvoda i usluga za vas.【Dizajn kreativnog lista i trokut】 Naš kontejner sapuna prihvaća oblikovanje u obliku slova V, što sprečava sapun da klizi i iscrpljivije, tako da vaš sapun čistač, suši i duže i produženi život. + PP plastični materijal, čine ga izdržljivijom i ekološki prihvatljivim, na višenamjenskim, kupaonicom, recimo zbogom za neuredu, može se staviti sapun, pranje posuđa, četke i druge male cimljeve za kupatilo, kuhinju, tuš, rublje Soba ili blatnaonica. Možete se povući i preći na položaj koji želite. 【Kvalitetni materijal i ecofriendly materijal】 Sapun je napravljen od ABS plastike sa dobrom završnom obradom, bez boje ili mrlje na površini posude sa sapunom. Ovaj okvir za sapun lista jednostavan je za instalaciju, ne treba izbiti, a ima snažno prijanjanje, prikladno je uzeti i staviti, što može čuvati zaštitu sapuna stabilnim. Jednostavan za upotrebu, lijep i može postaviti razne veličine. 【Snažna silikonska usisna čaša】 držač sapuna u obliku listova sa vodopad samo-drenažnom strukturom.

Više detalja

Material:
ABS + PS + silica gel
Color:
Grey,Blue
Weight:
9.4 ounces
Size:
3.6 x 4.72 x 5.31 inches
Packed dimensions:
7.87 x 7.16 x 3.94 inches
Product Features:
Self-draining design:
Automatic drainage allows water to quickly flow into the sink. Keep items dry and clean.
Powerful silicone suction:
The firm base suction helps the soap dish stand firmly, and you don't need to worry about it falling off.
Creative leaf shape design:
Leaf design makes your house more beautiful and fashionable.
ABS+PP plastic material ,make it more durable and environmentally friendly.:
A multi-purpose, bathroom storage trivial, say goodbye to messy, can be put soap, dishwashing sponges, brushes and other small objects.Perfect for bathroom, kitchen, shower, laundry room, or mudroom.:
Easy To Install:
The soap box is easy to install with no need to punch holes. You can pull up and move to the position you want.

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.