• Nedavno
Xjjzs sapun za usisavanje sapuna za posudu za nevernu tuširanje Zid montiran na tuš kuhinju Kupatilo, ABS materijal

Xjjzs sapun za usisavanje sapuna za posudu za nevernu tuširanje Zid montiran na tuš kuhinju Kupatilo, ABS materijal

Zahvalnost:
KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Jednostavan za instaliranje i čvrsto vezano. Dizajn dvostrukih slojeva Da biste osigurali brzo isušivanje i osigurajte suho čišćenje sapuna nakon upotrebe sapuna. Uklonjiva vodna ladica za pročišćavanje vode. Površina je glatka, udobna za upotrebu i ima dug radni vijek. Usisna čaša ima snažan nosivost. Nema potrebe za udaranjem rupa u zid. Naziv predmeta : Soap Holder Material : plastike Kolori : Black Size : 10 * 14 * 8.5cmssuspenzija Vrsta : Usisni kup : Usisna čaša se može pridržavati samo glatke površine. Molimo držite zid čistim i suvim prije upotrebe. Pakaža uključuje : 1 x držač sapuna (drugi nisu uključeni) o boji : molimo vas da podsjećate da bi posljedice za osvjetljenje, monitorske postavke itd. Monicija monita itd. fotografije web stranice i stvarni predmet.

Više detalja

Izbor kupaca

Cubis plus sapun jelo

KM 59.20

Čvrsta mesingana i smrznuta stakla Instalacija zidne montiranje Potpuno kovani Dolazi sa izmjenjivim akrilnim ili hromiranim akcentnim diskom Sadrži montažni hardver Čvrsta mesingana i s

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.