• Nedavno
Simonaggio posuđe, jedna veličina, crna

Simonaggio posuđe, jedna veličina, crna

Zahvalnost:
KM 11.20

Količina robe
Dostupno na zahtjev

6 noževa za odreske, 6 viljuški, 6 kašika i 6 kašičica. Belize kolekcija je dizajnirana za laganu i veselu rutinu. Savršena ravnoteža između svakodnevnih poslova i posebnih prilika. Nerđajući Čelik Visokog Kvaliteta. Proizvedeno u Brazilu. Simonaggio je tradicionalna italijanska kompanija za posuđe i pribor za jelo u porodičnom vlasništvu osnovana 1878. Godine 1978. Simonaggioovi su preselili svoje pogone u Brazil gdje se svi proizvodni aspekti njihove kolekcije odvijaju do danas. Implementacijom i razvojem internog dizajna i proizvodne strukture tokom cijele proizvodnje, Simonaggio je sada poznat po visokokvalitetnim proizvodima sa izuzetnim cijenama-impresivnim iskustvom izgrađenim preko 40 godina iskustva u 55 zemalja. Kompanija je jedan od najvećih proizvođača posuđa u svijetu izvan Kine.

Više detalja

Izbor kupaca

Mepra set posuđa, metalik

KM 3.00

Posuđe za pranje u mašini za sudove : mepra pribor za jelo je dizajniran da bude izdržljiv i potpuno siguran u mašini za pranje sudova Ovaj pribor za jelo je otporan na rđu, koroziju, b

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.