• Nedavno
Ginkgo Međunarodni Lyon set posuđa, 10x2x4 inča, crveni

Ginkgo Međunarodni Lyon set posuđa, 10x2x4 inča, crveni

Zahvalnost:
KM 59.62

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Po 4 : nož za večeru; viljuška za večeru; viljuška za salatu; kašika za supu; i kašičica. Premium dizajn za odličnu vrijednost. Napravljen od nerđajućeg čelika 18/10 i materijala pom ručke. Može se prati u mašini za sudove; izbjegavajte duže izlaganje vodi ili kiseloj hrani kako biste spriječili mrlje. Pogledajte Ginkgovu kompletnu liniju posuđa u svim stilovima. Lyon kolekcija je elegantno dizajnirana i sadrži čiste i glatke linije za zgodan 20-dijelni set posuđa. Lion se lije (sipa kao tečnost) od nerđajućeg čelika 18/10. Nerđajući čelik prolazi kroz dršku, a zakovice su zapravo deo tanga. Materijal POM ručke je oblikovan oko nerđajućeg čelika i poliran. Dobijeni proizvod ima težinu i veoma je udoban u ruci. Nerđajući sloj ima satenski ili mat finiš. Dostupno u ručkama od ebanovine ili slonovače. Stvoren za tvoj život. Ginkgo International LTD. Osnovali su 1977.godine wes i Janet helmick. Cilj im je bio da na tržište iznesu originalne, kvalitetne dizajne posuđa po najboljoj mogućoj cijeni. U porodičnom vlasništvu i kojim upravlja od 1977.godine, Ginkgo International dizajnira kvalitetne proizvode koji su "napravljeni za vaš život."sada porodična firma druge generacije, Ginkgo nastavlja da nudi potrošačima najkvalitetnije posuđe i proizvode za jelo po najboljoj mogućoj vrednosti.

Više detalja

Izbor kupaca

WMF Cubertería Niños

KM 12.20

Garancija proizvođača se ne može primijeniti Sadržaj : 1 viljuška, stoni nož, kašika i mala kašika Broj artikla : 1280026040 Materijal : cromargan nerđajući čelik 18 / 10 brušen.

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.