• Nedavno
Pride Beanie Hemo šešir rak Headwear pletene kape Baggy Slouchy šal kapa za odrasle žene muškarci

Pride Beanie Hemo šešir rak Headwear pletene kape Baggy Slouchy šal kapa za odrasle žene muškarci

Zahvalnost:
KM 6.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% poliester. Elastično zatvaranje. Visokokvalitetni materijal : 100% poliester, meka i udobna tkanina, prijatna za kožu i prozračna, jaka apsorpcija znoja. Veličina : dobra elastičnost, rastezljiva za većinu veličina glave. Obim kape : 20-23 inča (53-59 cm). Lgbt Pride Rainbow pokloni : šešir je idealan praznični poklon za porodicu, prijatelje i najmilije, to je vaš stilski Lgbt Pride Rainbow dodatak. Karakteristike proizvoda : jednostavan za nošenje, ležeran i moderan tip šešira, nosiv od strane muškaraca i žena, univerzalan u svim godišnjim dobima, jednostavan za njegu, puna glava, neklizajući i otporan na bore, bez skupljanja, bez blijeđenja boje, bez lopte. Primjenjive prilike : veoma je pogodan za gubitak kose ili spavanje za sakrivanje kose ili zaštitu glave. Pogodno za aktivnosti u zatvorenom i na otvorenom u proljeće, ljeto, jesen i zimu, kupovinu, boravak kod kuće, trčanje, kampovanje, putovanja, ribolov, planinarenje, izlet ili putovanja. Višenamjenski : jednostavan i moderan stil može se lako uskladiti sa ležernom odjećom. Svakodnevno se koristi u zatvorenom i na otvorenom. Odlično i za nomalnu osobu za vanjsku / noćnu kapu ili za bilo koga ko se bavi hemoterapijom, oboljelima od raka ili gubitkom kose ili za pokrivanje kose za skromnost.Visokokvalitetna Postprodajna usluga : insistiramo na tome da kupcima pružimo prijatno iskustvo kupovine i garantujemo kvalitet naših proizvoda. Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno me kontaktirajte.

Više detalja

Izbor kupaca

Titleist Muška kapa

KM 5.05

100% akril Uvezeno Zatvaranje na navlačenje Mašinsko Pranje Akrilna Pređa Od 12 Kalibra Sa Tkanom Etiketom I Gotovim Rubom Reverzibilno Lifestyle kapica pruža stil, performanse i toplinu

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.