• Nedavno
Istorijska Emporium Muška baršunasta prošivena kapa za pušenje

Istorijska Emporium Muška baršunasta prošivena kapa za pušenje

Zahvalnost:
KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Baršunasta tkanina je plišana mješavina 65% acetata i 35% najlona. Samo hemijsko čišćenje. Uvezeno. Samo Hemijsko Čišćenje. U viktorijansko doba, kape za pušenje su se nosile kako bi gospodi bilo toplo dok su se izležavali u hladnim, promajama. Takođe su pomogli da se duvanski dim zadrži od kose kako ne bi uvrijedili dame kada su se gospoda vratila na zabavu. Naša replika sa resama, baršunasta i ukrašena akcentima prošivanja, bilježi raskošan i ukrašen stil tog doba. Kapa obložena baršunom ima krunu od 3,5 inča sa kićankom. Baršun i boje odgovaraju našim starinskim jaknama za pušenje i mogu se upariti zajedno ili miješati za autentičan izgled. Pogledajte naš izlog za više artikala; uključujući formalne dress Shirts i Ascots. Veličina : velika će udobno stati na glavu do obima od 23 inča, a X-Velika će stati do obima od 24 1/5 inča. Pomaknite se prema dolje do opisa za više pomoći za dimenzioniranje. Potonuo je u svoju omiljenu fotelju, dok se naša prošivena kapa za pušenje uzdigla povodom prefinjenog opuštanja. Bezvremenski izgled dokolice za 19. vijek gentleman.In u viktorijansko doba, kape za pušenje nosile su se kako bi gospodi bilo toplo dok su se izležavali u hladnim, promajama. Takođe su pomogli da se duvanski dim zadrži od kose kako ne bi uvrijedili dame kada su se gospoda vratila na zabavu.Naša replika sa resama, baršunasta i ukrašena akcentima prošivanja, bilježi raskošan i ukrašen stil tog doba. Kapa obložena baršunom ima krunu od 3,5 inča sa kićankom.Baršunasta tkanina je plišana mješavina 65% acetata i 35% najlona. Uvezeno. Samo hemijsko čišćenje. Dostupan u veličinama L i XL.grafikon Veličinemjere oko glave oko 1/8" iznad uha, preko sredine čela, potpuno kružeći oko vašeg čela će udobno stati glavu do obima od 23 inča, a X-Large će stati do obima od 24 1/5 inča.Baršun i boje odgovaraju našim istorijskim Emporium Vintage jaknama za pušenje i mogu se upariti zajedno ili miješati za autentičan izgled. Pogledajte naš izlog za više artikala; uključujući povijesne Emporium formalne košulje i povijesne Emporium Askote.

Više detalja

Izbor kupaca

Herschel Elmer Beanie

KM 25.20

100% akril Uvezeno Zatvaranje na navlačenje Samo Ručno Pranje Rebrasto pletivo 100% akril 8,25 " visina sa lisicama Dobni raspon opis : odrasla osoba Hladno vrijeme neophodno...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.