• Nedavno
Brzo suva kapa pokrivala za glavu znoj koji odvodi row Rag biciklistička Bandana kapa za trčanje Sun UV zaštita Lobanja

Brzo suva kapa pokrivala za glavu znoj koji odvodi row Rag biciklistička Bandana kapa za trčanje Sun UV zaštita Lobanja

Zahvalnost:
KM 1.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% poliester. Zatvaranje vezica. Mašinsko Pranje. Sportska kapa na otvorenom za veslanje, biciklizam, motociklizam, izrađena od vrhunskog prozračnog poliestera,izuzetno izdržljiva,lagana,prozračna,upijajuća znoja i brzo suha,meka i udobna za nošenje. Veličina : Jedna veličina odgovara većini odraslih.Podesivi kaiš pozadi omogućava vam da zavežete ovu kapu za znoj za odlično prianjanje i udobno nošenje ispod šešira,kaciga ili sama po sebi.Unisex dizajn odgovara za muškarce žene tinejdžere. Gusarski stil, funkcionalan dizajn, savršeno apsorbira sav znoj tokom sportskih aktivnosti i idealan je za sve aktivnosti na otvorenom-paintball,lov,vožnju biciklom,skijanje,jahanje,vožnju čamcem,klizanje,planinarenje, penjanje,vožnju motociklom itd. Odličan omot za glavu za hemoterapije : ovaj lagani i prozračni šešir odgovara onima koji su izgubili kosu zbog medicinskog tretmana,pogodan za kožu,bez iritacije,prozračan,upijanje znoja. Odlični ravni šavovi i tačna obrada,obavezna kolekcija dodatne opreme na otvorenom,nude vam potpunu zaštitu lica i vrata i savršena za zaštitu od sunca i uv zraka ljeti i održavaju toplotu ispod šešira zimi. Osnovne informacije : * Naziv proizvoda : sportska kapa za brzo sušenje kapa za bandanu na otvorenom vjetrootporna na biciklističko trčanje pokrivala za glavu prozračna kapa za trčanje s znojem gusarski šešir •Stanje : 100% potpuno novo & Visoka kvaliteta •Marka : JIAHG •materijal : mekana i prozračna poliesterska mikrovlakna •Veličina : Jedna veličina odgovara većini odraslih,rastezljiva •odijelo za : unisex stil •stil : Lubanja kapa gusarski šešir •boja : mnogo vrsta kao što pokazuje slika •značajka : meka i udobna,brzosušeća,prilagođena koži,prozračna,vlažna •višenamjenska : biciklizam,planinarenje,trčanje,motociklizam,biciklizam Paket uključuje : 1 x brzo suhe bandane imajte na umu : 1.Zbog razlike u svjetlu i ekranu, boja predmeta može se malo razlikovati od slika. 2.Molimo dopustite razlike od 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.(1inch=2,54 cm).

Više detalja

Izbor kupaca

Herschel Elmer Beanie

KM 25.20

100% akril Uvezeno Zatvaranje na navlačenje Samo Ručno Pranje Rebrasto pletivo 100% akril 8,25 " visina sa lisicama Dobni raspon opis : odrasla osoba Hladno vrijeme neophodno Elmer beanie

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.