• Nedavno
Slouchy kapa za muškarce & amp; žene King & amp; peti / premium kvalitete kapa + topla zima šešir + kapa

Slouchy kapa za muškarce & amp; žene King & amp; peti / premium kvalitete kapa + topla zima šešir + kapa

Zahvalnost:
KM 8.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% akril. Zatvaranje na navlačenje. Samo Ručno Pranje. Zašto naša Slouchy Beanie : dok se druge kape ne uklapaju dobro ili su napravljene od pređe nižeg kvaliteta, forte beanie King & Fifth je napravljena sa preciznošću najbolje mašine za pletenje i najkvalitetnije pređe koju smo mogli pronaći. To nam omogućava da lako upravljamo oblikom i napetošću svih naših šešira. To znači da naši šeširi neće imati jeftin osjećaj za ruke ili imati nezgodne šavove za šivanje koji se lijepe. A sa pravom napetošću, naše kape će obje uhvatiti glavu i održavati lako slouchy fit. FIT : ništa ne nadmašuje pletenu kapu sa odličnim uklapanjem, a mi ulažemo mnogo vremena i truda da to uradimo kako treba. Sve naše kape za momke su napravljene sa pravom napetošću. Kapica će vas uhvatiti za glavu i održavati obim, dok ćete imati lijep i lagan pognut. Naši zimski šeširi su odlični za uparivanje sa elegantnom odjećom i čine odlične poklone za muškarce i žene. Kapa sa kapicom ima dimenzije 8 1/2 "x 10 1/2" i širiće se i oporavlja dok je nosite. Stil prvo : specijalizirali smo se za stvaranje najboljih dodataka za muškarce i žene. Forte tobogan je uniseks i može se nositi kao muška kapa ili ženska kapa. Kod nas ćete otkriti da će dizajn naših muških šešira i kapa neprimetno ući u vaš životni stil. Sa minimalističkim dizajnom, ovaj pleteni šešir savršen je dodatak za podizanje vašeg stila. Možete ga nositi i kao pognuti šešir ili presavijen na manžetni za izradu kape za sat. Vrhunski kvalitet : Svi naši zimski šeširi za muškarce prvo počinju s nabavkom najkvalitetnije pređe i materijala. Nismo prosječan brend, već vrhunski modni brend koji se fokusira na proizvodnju najkvalitetnijih šešira u svakom trenutku. Ponosni smo na izradu najboljih muških zimskih šešira. Čak i ako samo tražite osnovnu bordo kapu, otkrit ćete da će naša biti dvostruko veća od težine naših konkurenata i osjećati se dvostruko mekše. Ako tražite nešto bolje, ovo je za vas. Veličina : 19" obim sa prostorom za proširenje i oporavak, 10,5 " visina. Održavanje : perite u mašini na osetljivom ili ručno. Da biste izbjegli zaglavljivanje, preporučujemo da kapu kapu stavite u torbu za pranje veša. Položite ravno da se osuši na vazduhu.

Više detalja

Izbor kupaca

Slana posada muški Sport

KM 4.80

98% Poliester, 2% Elastan Proizvedeno u SADu ili uvezeno Zatvaranje na navlačenje Mašinsko Pranje Uživajte u elementima uprkos lošem vremenu u toplom i elegantnom sa slanom posadom Alpha

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.