• Nedavno
TheKufi Tamnoplava Smeđa Pruga Rastezljivo Pletena Cik-Cak Kufi Kapa Kapa Kapa

TheKufi Tamnoplava Smeđa Pruga Rastezljivo Pletena Cik-Cak Kufi Kapa Kapa Kapa

Zahvalnost:
KM 7.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% pamuk. Uvezeno. Zatvaranje Stretch-a. Samo Ručno Pranje. Rastezljiva pamučna udobna Kufi kapa za lobanje. Dvoslojni dizajn bočnog zida sa labavim vrhom. Može se nositi kao kapa za molitvu ili obična kapa. Dizajniran sa udobnošću i praktičnošću na umu. Pažljivo birajte svoju veličinu mjerenjem glave. Jedinstveni dizajn rastezljivo pletena udobna kapa za glavu za djecu ili odrasle. Dvoslojni tkani dizajn sa strane sa tanjim labavim dijelom na vrhu za odzračivanje i hladnoću. Dostupna u mnogim bojama i veličinama, ova kapa čini savršenu kapu za molitvu ili pokrivač za glavu za svakodnevnu upotrebu. Ova kapa je napravljena za zagrljaj lobanje pa se ne preporučuje osobama sa dugom kosom. Ako želite da pokrije uši, predlažemo da kupite dovoljno veliku veličinu provjerom mjerenja obima glave. Pogodno se sklapa za odlazak u džep i ne sadrži bore.

Više detalja

Izbor kupaca

Slana posada muški Sport

KM 4.80

98% Poliester, 2% Elastan Proizvedeno u SADu ili uvezeno Zatvaranje na navlačenje Mašinsko Pranje Uživajte u elementima uprkos lošem vremenu u toplom i elegantnom sa slanom posadom Alpha

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.