• Nedavno
Bang uredna odjeća Doberman Beanie pleteni šešir-ljubitelji pasa pokloni za žene-zimski šeširi za žene vezeni

Bang uredna odjeća Doberman Beanie pleteni šešir-ljubitelji pasa pokloni za žene-zimski šeširi za žene vezeni

Zahvalnost:
KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% akril. Mašinsko Pranje. Pokloni za ljubitelje pasa za žene : naši Doberman zimski šeširi za žene savršeni su pokloni za ljubitelje pasa. Vezeno : slatko lice psa lijepo je izvezeno na kapu sa kapicom koja daje kvalitetan završetak ovim ženskim zimskim šeširima. Dostupno u 8 boja : pažljivo odabrane boje koje odgovaraju svim odijelima dok šetate psa!. Jedinstveno i proizvedeno u Velikoj Britaniji : ove Doberman kape za ljubitelje pasa nećete pronaći ni u jednoj High Streetu, dostupne su samo ovdje! Naši ljubitelji pasa pokloni za žene su takođe dizajnirani, vezeni i otpremljeni iz UKJ18. Karakteristike : 100% akril na dodir, sa luksuznim dvoslojnim pletivom i jedna veličina odgovara većini odraslih i starije djece. Naši Doberman zimski šeširi za žene savršeni su pokloni za ljubitelje pasa. Slatko lice psa lijepo je izvezeno na kapu sa kapicom koja daje visoku kvalitetu ovih ženskih zimskih šešira. Pažljivo odabrane boje za sve ženske odjeće dok šetate psa! Nećete pronaći ovedobermanbeanie šešire za ljubitelje pasa u bilo kojoj High Streetu, dostupni su samo ovdje! Naši ljubitelji pasa pokloni za žene su takođe dizajnirani, vezeni i otpremljeni iz Velike Britanije. 100% akril na dodir, sa luksuznim dvoslojnim pletivom i jednom veličinom odgovara većini odraslih i starije djece. Specifikacije : Materijal : 100% akril mekanog dodira. Težina : 0,15 funti. Veličina : širina (inči) : 9,05 dužina (inči)/visina(cm) : 8,14 visina /dubina (inči) : 0,78 karakteristike : luksuzno dvoslojno pletivo. Lisicama za optimalni ukras. Može se prati u mašini. Vezeni Pas. Upute za pranje : perite u mašini toplo. Peglajte na laganoj vatri. Boje : crna, rumenilo,pastelno roze, ljubičasta, svijetlo crvena, pijesak, nebesko plava, Teal. Materijal : 100% akril. Dekoracija : vezena.

Više detalja

Izbor kupaca

Mudder ženski Turban

KM 6.50

) ili svakodnevni život Elastična traka za glavu od 3 komada za modu, jogu, vežbanje i svakodnevnu upotrebu odgovara većini veličina glave : jedna podesiva veličina, odgovara većini l

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.