• Nedavno
Ateret Judaica ručno pletena Kipa od Izraela, Yamaka Jevrejski šeširi za muškarce, yarmulke šešir

Ateret Judaica ručno pletena Kipa od Izraela, Yamaka Jevrejski šeširi za muškarce, yarmulke šešir

Zahvalnost:
KM 10.97

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Odaberite Veličina da vidite politiku povratka za stavku. 100% pamuk. Uvezeno. nema zatvaranja. Samo Ručno Pranje. ️ ️ - Dizajniran u Izraelu Holyland-podržavate Jevrejska preduzeća iz Izraela. ✡️ Vrhunska kvaliteta-dobro izrađena pletena Kippah "Kippah Sruga" gusto pletenje od 100% pamuka, vrlo lijepo, lagano i savršeno pristaje. ️ ️ Uvezeno iz Izraela. Trick️ Trik Izrade Fine Pletene Kipe Je Korištenje Finih Pamučnih Niti I Njihovo Čvrsto Heklanje Sa Velikom Količinom Šavova Po Inču. ️ ️ Veličina Kippe se mjeri kada je Kippa ravna i presavijena, imamo sve veličine koje odgovaraju svima potrebnim. ️ ️ Možete uživati u ovim yamaka šeširima bilo gdje i bilo gdje gdje želite. Odlično za ležernu i formalnu odjeću, proslave, zabave, u zatvorenom i na otvorenom, Bar micve ili vjenčanje. Osim što slavite, možete nositi našu preslatku kipu dok jedete, šetate, učite ili putujete.

Više detalja

Izbor kupaca

Mudder ženski Turban

KM 6.50

) ili svakodnevni život Elastična traka za glavu od 3 komada za modu, jogu, vežbanje i svakodnevnu upotrebu odgovara većini veličina glave : jedna podesiva veličina, odgovara većini l

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.